Opprett bedriftskonto og få alle fordelene - Klikk her

Hopp over navigasjonen

Personvernerklæring for bedriftskunder (Privacy Policy)

Elkjøp som behandlingsansvarlig:

Når du er kunde i Elkjøp, trenger vi noen ganger å behandle dine personopplysninger. Fordi vi vet at varene du kjøper hos oss er viktige for din hverdag ønsker vi å gi deg best mulig informasjon om tilbud og kampanjer før du kjøper våre varer, samt oppfølging etter at handelen er gjennomført. Dersom du handler som privatkunde, reguleres vår behandling av personopplysninger i tråd med vår personvernerklæring for privatkunder.

Elkjøps fysiske butikker er eid og drevet av enten Elkjøp Norge AS (org. nr. 947 054 600) eller en av våre franchisetakere. Elkjøp Norge er eid av Elkjøp Nordic AS (org. nr. 911 382 296), som bistår både Elkjøp Norge og franchisetakerne med daglig drift og utvikling. Elkjøp Nordic har også et overordnet strategisk ansvar for Elkjøps virksomhet som gruppe, inkludert vår virksomhet i de øvrige nordiske landene. Elkjøp Nordic drifter også Elkjøps nettside, sammen med Elkjøp Norge.
 

For den behandlingen av personopplysninger som er beskrevet i denne personvernerklæringen, har Elkjøp Nordic et felles behandlingsansvar sammen med henholdsvis Elkjøp Norge og/eller franchisetaker. Elkjøp Norge/franchisetaker er selvstendig behandlingsansvarlig for kameraovervåkning i butikk som beskrevet i punkt 8 nedenfor. 
 

For salg via vår nettside er Elkjøp Norge og Elkjøp Nordic felles behandlingsansvarlige.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss via vårt kundesenter eller på infosec@elkjop.no.

Kjøp i våre portaler der Elkjøp er databehandler:

I tilfeller der du kan bestille produkter gjennom din arbeidsgiver eller en kommunal avtale vil Elkjøp behandle dine personopplysninger i kraft av å være databehandler. Dette gjelder dersom en virksomhet har inngått en avtale med oss om å levere produkter virksomheten finansierer til deg som person. I disse tilfellene er det virksomheten vi har inngått kjøpsavtalen med og det er denne som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. For at du skal kunne få bestilt og levert produkter, trenger Elkjøp å behandle dine personopplysninger for å oppfylle vår del av avtalen. Selv om Elkjøp i denne sammenhengen er å anse som en databehandler, kan du kontakte oss for å utøve dine rettigheter. Se avsnitt 9.

For tiden er det i henhold til disse bedriftsavtalene Elkjøp behandler dine personopplysninger som databehandler.

Se våre franchise-butikker