Opplev kaffetraktere fra CREM – et Welbit-merke. Perfekt kaffe til enhver virksomhet
Usammenlignelig, friskbrygget kaffe basert på en velprøvd og raffinert ekspertise som er oppnådd etter mange år. Resultatet er en overlegen generasjon av kaffetraktere som er designet for å passe enhver type virksomhet, slik som kafeer, restauranter eller hoteller.
M1, M2 og A2 TK-serien
Disse høyt respekterte, pålitelige maskinene fås både med manuell eller automatisk vannpåfylling. Kaffetrakterne har to varmeplater. Trakterne med automatisk vannpåfylling har et digitalt display som signaliserer når bryggingen er ferdig. Bryggingen gir 4-12 kopper og kan enkelt justeres på forsiden av maskinen. Det følger med 1,8-liters glasskanner til alle modeller. Til modellene med automatisk vannpåfylling følger det også med en slange til vanntilkoblingen.
DM4 og DA4 TK-serien
Denne større modellen har fire varmeplater. Vannpåfylling av DM4 foregår manuelt, mens DA4 har automatisk påfylling. DA4 kommer i tillegg med et digitalt display, justerbar mengde kaffebrygging, og den signaliserer når bryggingen er ferdig.
Thermos M og A TK-serien
Med Thermos brygger du kaffe direkte ned i en praktisk 2,2-liters airpot. Det er smart når du trenger at kaffen holder seg varm og samtidig beholder smak og aroma. Løft termokannen av kaffetrakteren, og plasser den der du ønsker at kaffen skal serveres. Denne kaffetrakteren finnes med manuell og automatisk vannpåfylling.
Modellen med automatisk vannpåfylling har en elektronisk timer, justerbar mengde brygget kaffe, og den signaliserer når kaffen er ferdig. Mengden av brygget kaffe (4-15 kopper) justeres enkelt på forsiden av maskinen. Airpots er inkludert til begge modeller. Til modellen med automatisk vannpåfylling følger det også med slange til vanntilkoblingen.
Thermos Office TK-serien
En liten, fleksibel maskin med manuell vannpåfylling. Den brygger kaffe direkte ned gjennom lokket av en 1,9-liters termokanne, som så er klar til servering. Dens 12 koppers kapasitet per runde gjør den perfekt til mindre arbeidsplasser eller serveringssteder. Det tar rundt 7 minutter å brygge kaffen.
Serveringsstasjon
CREMs serveringsstasjon er elegant, tidløs og praktisk. Den har en indre linning i rustfritt stål, en praktisk tut og indikatorrør. Da den ikke får ekstern varme, beholder kaffen sin fantastiske smak og aroma i lang tid. Serveringstasjonen passer inn alle steder og er enkel og rask å bruke. Løft serveringstasjonen ut av kaffetrakteren, og plasser den der du ønsker at kaffen skal serveres.
Serveringsstasjonen gir deg ikke bare mulighet for å servere velsmakende kaffe, du kan også sette spesialdesignede lokk på serveringstasjonen og dermed tydeliggjøre ovenfor dine gjester hva som serveres. Enkelt og virkelig smart! Det gir et godt inntrykk når hvert kaffemerke som serveres blir vist frem på lokket. Eller hvorfor ikke fremheve din virksomhetslogo? Det er summen av alle disse detaljene som gir en godt helhetsinntrykk.
Grinder Original
Kombiner din ThermoKinetic kaffetrakter med Grinder Original, som gir deg muligheten til å justere malingsgraden av kaffen slik at du får optimal smak og kvalitet.
Grinder Original er en elegant og lydløs kaffekvern, som kverner kaffebønner direkte ned i filterholderen eller et målebeger. Den har et tydelig display og det er enkelt å justere malingsgraden. Grinder Original kan brukes sammen med alle de manuelle filterkaffetrakterne fra CREM, samt de fleste 1,8-liters kaffetraktere på markedet. Det er plass til 2,5 kg bønner i bønneholderen.
- 2,5 kg bønneholder
- Frisk kaffe
- Juster malingsgrad på forsiden
- Doser etter antall kopper
Thermokinetic-serien av kaffetraktere har en innovative løsning for å styre temperaturen etter ECBC-standarder. Sammen med et PID-system har CREM kombinert ulike systemer for å holde en stabil temperatur, samt korrekt kontakttid i filterbeholderen. På den måten leveres et forbedret TDS-resultat og en oppriktig, eksepsjonell smak.
Hva er ECBC?
Bryggingstid og kaffekvern
Bryggetiden avhenger av malingsgrad, så redskaper kan modifiseres til å gi kortere – eller i noen tilfeller lengre- kontakttid med vannet. Det bør dog aldri overstige 8 minutter.
Temperatur under brygging
En kaffetrakter oppfyller kravene hvis den under normal brygging når en temperatur på 92o C i løpet av det første minutter, og forblir mellom 92-96 grader under resten av bryggingen. Temperaturen bør aldri overstige 96 grader.
Konsentrasjonsmåling av oppløsninger
Den oppløselige konsentrasjonen (styrken) av drikken kan variere fra 1.30% til 1.55%.
Kaffe-til-vannforholdet
Verdien av den oppløselige konsentrasjonen kan plottes inn på kaffebryggingskontrollkartet og utvides til den diagonale linje som representerer kaffe-til-vann-forholdet på 50-60 gram per liter. Det oppløselige utbyttet kan variere mellom 18.0% til 22.0%.