Opprett bedriftskonto og få alle fordelene - Klikk her

Hopp over navigasjonen

Lenovo-pakke: Budget

Velg vår skreddersydde budsjettpakke med produkter som dekker de fleste behov, og samtidig sikrer at de ansatte vil kunne arbeide godt og effektivt. Pakken inneholder profesjonell laptop med tilhørende skjerm, tastatur og mus. 

I tillegg sørger vi for at bedriftens ansatte får siste oppdaterte lisens til Microsoft 365 Business Premium. Som tilvalg tilbyr vi montering av det tekniske utstyret på arbeidsplassen.

Vi har lang erfaring med kunder i alle størrelser fra en rekke ulike bransjer. Trenger du å rådføre deg med en av våre bedriftsrådgivere er du velkommen til å ta kontakt ved hjelp av kontaktskjemaet under. Du kan også besøke en av våre butikker for å få hjelp med å ta de rette valgene for bedriften din.

I butikk kan vi også tilby et månedlig service- og supportabonnement, hvor bedriften din vil få direkte tilgang til Elkjøps tekniske helpdesk som kan bistå med tekniske utfordringer knyttet til produktene i pakken.

Ofte stilte spørsmål

Trenger du en skreddersydd løsning for bedriften din?

Ta gjerne kontakt ved spørsmål om våre produkter eller bedriftsløsninger. Dersom våre standardløsninger ikke passer dine behov, kan vi gjerne skreddersy en pakke for bedriften din.

Kundeservice for bedrifter, telefon (+47) 21 00 22 01

Kundeservice for bedrifter, e-post: bedriftskunde@elkjop.no

Ønsker du enkeltprodukter fremfor pakkeløsninger?