Opprett bedriftskonto og få alle fordelene - Klikk her

Hopp over navigasjonen

Oura

Oppdag Oura – den revolusjonerende smartringen. Oura-ringen og Oura-appen fungerer sammen for å gi medlemmene nøyaktige og personlig tilpassede helsedata, innsikter og veiledning hver dag. Oura-ringen er elegant, nøyaktig og komfortabel. Les mer på denne siden.

Den revolusjonerende smartringen på fingeren til en dame

Oura som ble grunnlagt i Oulu i Finland, har utviklet den revolusjonerende smartringen – Oura-ringen. Oura-ringen og Oura-appen fungerer sammen for å gi medlemmene nøyaktige og personlig tilpassede helsedata, innsikter og veiledning hver dag. Oura-ringen sporer søvn, aktivitet, restitusjon og mye mer ved bruk av avansert sensorteknologi, og den har opptil 7 dagers batterilevetid. 

Oura-medlemskapet er under stadig forbedring med nye funksjoner og produktoppdateringer som gjør sporing av helsen din mer personlig enn noensinne. Nye medlemmer får den første måneden med Oura-medlemskap gratis. Deretter koster det 6,99 USD per måned.

Finn riktig størrelse før du handler. Oura-ringen følger ikke standardstørrelser, og det er viktig at du finner riktig størrelse for å sikre at du får best mulig opplevelse.

Oura-ring Gen3 – den revolusjonerende smartringen

Finn riktig størrelse ved hjelp av målesettet før du kjøper en Oura-ring. Slik sørger du for å få best mulig opplevelse. 

Oura-ring Gen3 finnes i to forskjellige stiler:

Horizon: et rundt design.
Heritage: et klassisk signetringdesign.

Oura-medlemskapet er under stadig forbedring med nye funksjoner og produktoppdateringer som gjør sporing av helsen din mer personlig enn noensinne. Nye medlemmer får den første måneden med Oura-medlemskap gratis, deretter koster det USD 6,99 per måned.

Kjøp en ekstra ladeenhet som er perfekt for ferier, jobbreiser eller når batteriet er lavt.

   
   
   
   
   
   
   

Se alle Ouraringer 

Sorter etter
1–48 av 111 produkter.