Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Land Rover Explore - laget for opplevelser

Land Rover Explore er en robust Android-telefon, designet for deg som lever for å oppleve og som trenger en telefon som overlever de mest ekstreme situasjonene. Telefonens mange kvaliteter sier det meste - her er det et kraftig batteri, holdbart design, digital ViewRanger-guide og en 5” Full HD touch skjerm som kan brukes selv med hansker og våte fingre. Land Rover Explore er den ultimate smarttelefonen for de store opplevelsene.
En smarttelefon for opplevelser

For eventyreren

Er du en aktiv oppdager som elsker å bruke nature som lekeplass? I så fall er denne telefonen perfekt for deg. Denne Land Rover Discovery-inspirerte smarttelefonen er laget for å tale alle forhold. Telefonen har en rekke egenskaper som er viktig i en aktiv hverdag utendørs, slik som en hjemskjerm med Outdoor Dashboard som kan tilpasses, SOS lommelykt og et kamera som leverer i selv de dårligste forhold.

Opplev en mengde tilbehør som lar deg utnytte telefonens egenskaper, slik som en egen Adventure Pack med topografisk kart, en GPS-signalbooster og ekstra batteri. Du kan også få en praktisk holder som kan monteres på sykkelen (selges separat).

Land Rover Explore - Vanntett og holdbar

Vanntett og holdbar

Land Rover Explore er laget for utendørs bruk og har den holdbarheten som kreves for de mest ekstreme eventyrene. Telefonen er rangert med IP68, som gjør den helt vanntett, enten det er fersk- eller saltvann. Telefonen takler også ekstreme temperaturer, harde støt, fuktighet, vibrasjonseksponering og fall fra 1,8 meters høyde.

Land Rover Explore med lang batterilevetid

Enestående batteri

I hjertet av Land Rover Explore finner man et kraftig 4000mAh batteri, som kan overleve en helg uten å lades. Batteriet holder i opptil to dager med moderat bruk, eller en dag med mye bruk og GPS-navigering aktivert konstant. Nyt naturen uten å bekymre deg for flatt batteri.

 Avanserte kartfunksjoner

Kartfunksjoner

Med en innebygd ViewRanger-guide vil du alltid ha høykvalitets kart med stor nøyaktighet tilgjengelig. Finn nye ruter, stier, veier og stier - gjør nye oppdagelser. Smarttelefonen støtter også topografiske kart med høydetaljert informasjon om nåværende posisjon. Nedlastning av kart følger med i en inkludert Adventure Pack.

Et design inspirert av Land Rover Discovery

Design

Explore er ikke bare en holdbar telefon, den er også stilig å se på. Telefonen er designet i samarbeid med Land Rover, og har hentet inspirasjon fra både interiøret og eksteriøret til Land Rover Discovery. Det elegante designet reflekterer Land Rovers essens og passer like godt i naturen som på et kontor.

3,5
(2)
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • Mobildeksel med sykkelfeste
  • Feste for styrefeste og 25-32 mm sykkelstyre
  • For Land Rover Explore smarttelefon
Les mer om Land Rover Explore Bike Pack sykkelfestesett
Land Rover Explore er en tøff mobil for tøffe omgivelser

Tøff mobil for tøffe omgivelser

Land Rover-mobilen er satt på prøve av den Björn Audunn Blöndal, som har testet mobilen i tøffe omgivelsene, nærmere sagt på fjelltoppene i Møre og Romsdal. «Når Land Rover lanserer en smarttelefon, så er det fordi noen av oss savner en mobil som tåler å være med på tur», konstaterer Blöndal. «I Norge drar man ofte på tur på vinteren og vi liker å ha mobilen med i våte og ugjestmilde forhold. På sommeren er vi også glad i vannsport og turer på og ved vannet. Det er derfor et helt sentralt poeng at mobilen tåler vann - også saltvann», konkluderer han.

Blöndal startet bruken av Land Rover Explore allerede ved planleggingen av turen, med hjelp av turappen ViewRanger. Med den praktiske karabinen lot han mobilen henge på sekkestroppen underveis, som gjør mobilen lett tilgjengelig under turen. Hvordan klarte Explore turen i de tøffe omgivelsene? Blöndal oppsummerer prestasjonen av Land Rover Explore slik: «Mens mange andre smartmobiler antagelig hadde knelt i kulda, fått fuktskader eller blitt knust av den røffe behandlingen, har denne hold ut, endog med masse batteri igjen på slutten av dagen. Den tålte fint flere fall og dunk i både fjell og is, og det gikk fint å skylle den i elva. Navigasjonsappen og dashboardet gav oss nyttig data på veien, og kameraet gav oss masse gode bilder og videoer, så minnene er godt ivaretatt.»

"Dette er en telefon designet for å tåle ekstra juling på tur."

Sist oppdatert: 11.07.2018 13:47:00