Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Apple – stort utvalg av alle produkter

Elkjøp gir deg den fulle Apple-opplevelsen. Som autorisert forhandler er vi eksperter på Apples produkter og tilbehør. Vi blir jevnlig utdannet av Apple i produktkunnskap. Det betyr at vi kan gi deg råd og veiledning på et høyt nivå. Og ikke nok med det: I flere av våre varehus har vi sammen med Apple innredet områder hvor du kan oppleve hele Apples univers. Hvis du ikke klarer å vente, kan du også gå på oppdagelse her på nett.
Knowhow

Elkjøp Tjenester

Trenger du hjelp eller teknisk support til andre produkter du har kjøpt hos oss? Vi hjelper deg med alt fra telefonbrukerstøtte til fjernstyring av produktene, slik at du kan få hjelp der det passer deg best. Vi kan også hjelpe deg med ditt produkt fra Apple.

 RENEW IT

RENEW IT – få de nyeste modellene

Med et lavt månedlig beløp får du muligheten til å oppgradere til nyeste modell om og om igjen. Kom til din lokale Elkjøp, så hjelper vi deg i gang, slik at du kan komme hjem med akkurat det produktet du ønsker deg.

Logo med tekst om at Elkjøp er autorisert reparatør av Apple-produkter

Autorisert reparasjon

Har du vært så uheldig at for eksempel skjermen på din iPhone eller iPad har gått istykker? Kom til oss og få den reparert med det samme og behold garantien – uansett hvor Apple-produktet ditt er kjøpt.