Hopp over navigasjonen
Ulike vakuumlagringsløsninger fra Bosch og en blender på et bord.

Vakuum – forlenger holdbarheten på mat.

Forleng holdbarheten, reduser matsvinn, bevar flere vitaminer og lag mat med sous vide med Bosch vakuumoppbevaring. På kort tid blir stavmikseren din til en kraftig og praktisk vakuumpakker. Ved å bruke vakuum på maten din holder den seg ikke bare fersk lenger slik at du reduserer matsvinnet ditt – i tillegg bevares smak, konsistens og farger bedre og du får mer plass i fryseren!

Fordeler med å bruke vakuum:

  • Forlenger holdbarheten på tørre varer i spiskammeret, ferske varer i kjøleskapet og frosne varer i fryseren.
  • Mer smak når du lager mat med sous vide eller marinerer i vakuum, ettersom vakuumet åpner porene og fibrene i kjøttet slik at det marineres på en effektiv og raskere måte.
  • Unngå fryseskader på vakuumpakket mat i fryseren, noe som ellers er vanlig når du fryser alt fra kjøtt og fisk til grønnsaker, frukt og bær.
  • Få god oversikt i fryseren og mer plass ved å vakuumpakke i vakuumposer og matbokser beregnet for vakuumoppbevaring.
  • Meal prep på et nytt nivå! Tips: Tilbered ukens mat i løpet av helgen, og vakuumpakk deretter maten i vakuumbokser fra Bosch slik at maten holder seg fersk opptil dobbelt så lenge*. I tillegg sparer du mye tid!
Bosch Ergomixx vacuumpakking

Ergomixx – Stavmikser med kraft og vakuumoppbevaring

Ergomixx er stavmikseren som kan gjøre mer. I tillegg til å hakke og blande, kan du bruke den til praktisk vakuumpakking. Den er enkel og praktisk å håndtere og har et stort antall tilbehør og bruksområder. Hakke, blande, kutte, strimle eller vakuumpakke? Ikke noe problem!