Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung 49" Q6F 4K UHD QLED Smart TV QE49Q6FNAT

Varekode: QE49Q6FNATXXC

Skjermstørrelse (tommer)

Spar 2000 med Canal Digital**

**Få 2000,- avslag på ny TV med Canal Digital.  Kjøper du Canal Digital sammen med denne TV-en får du 2000,- avslag på TV-prisen. 

Klikk her for å kjøpe 

Bestillingen forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Minstepris 3 259,-. Du sparer hele 4 818,-. I tillegg får du 2 000,- i avslag på valgfri TV. Tilbudet gjelder til nye kunder og gjelder ikke dersom du er eksisterende Viasat eller Canal Digital kunde.


les mer om Canal Digital her

Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
Delbetaling kan velges i kassenDelbetaling kun 350 i 29 mnd.Se alternativer
350 per mnd / 29 mnd.
Kredittkjøpspris 10 014
499 per mnd / 18 mnd.
Kredittkjøpspris 8 752
799 per mnd / 10 mnd.
Kredittkjøpspris 7 905
999 per mnd / 8 mnd.
Kredittkjøpspris 7 666

Opplev flere farger, høyere detalj- og kontrastnivå med Samsung 49" Q6F QLED 4K UHD Smart TV, som også fungerer som en hub for å koble til og styre alle smarthus-enhetene dine på en praktisk måte.

  • 49" QLED Smart-TV
  • HDR 1000, Tizen
  • Ambient Mode, 6QF-serien
Ingen fraktalternativer er tilgjengelig
Les merProduktinformasjon
Rated 5 out of 5 by from Super godt fjernsyn med rigtig god lyd Jeg er utrolig glad for mit Samsung TV, det viser utrolig skarpe billeder og har en rigtig god lyd. Derudover er det nemt at connecte med Netflix og TV2 Play.
Date published: 2018-11-13
Rated 5 out of 5 by from et godt tv man får noget for pengene meget ros her fra jeg købte det gode tv for 7 dage siden og det lever kun op til det de lover
Date published: 2018-12-22
Rated 5 out of 5 by from Snabbt gränssnitt skarp bild Jag använder bara streaming/playkanaler och med denna tv så fungerar det helt perfekt då den är snabb och enkel att använda i smart tv funktionen [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-10-03
Rated 5 out of 5 by from <veldig god og for tiden ganske rimelig QLED TV Jeg er veldig fornøyd med kjøpet etter å ha brukt TVen i ca 2 uker. Bildet er sylskarpt og den er veldig enkel å bruke som SMART - TV
Date published: 2019-04-24
Rated 5 out of 5 by from Beste tv jeg har hatt Helt siden vi fikk TVen det har vært en helt ny opplevelse når det gjelder både kvaliteten på lys, lyd og ikke minst designet på selve TVen. Meny systemet er blitt mye mer oversiktlig og det er en drøm å sitte å se på enten tv kanaler, Netflix, YouTube og andre programmer. Denne TVen har alt man kan tenke seg fra en Smart tv og jeg anbefaler alle sterkt å kjøpe denne TVen. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-01-28
Rated 5 out of 5 by from Sleek design and funksjonality This product has a beautiful form and touch towards design and the funktionality is beyond any other TV [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-01-15
Rated 5 out of 5 by from Utrolig flott bilde Byttet fra 8serie 55” LCD fra 2013 til denne og det er en helt utrolig forskjell. Utrolig kjekt med universalkontrollen som følger med, funker veldig godt sammen med Telenors PVR dekoder (tidligere CanalDigital). Enkel smart-TV meny, du kan f.eks gjenoppta det du så fra Netflix rett fra menyen. Enkle menyer på innstillinger også. Noe av det smarteste og det jeg liker best er «koblingsboksen» som er ekstern og ikke integrert i TV, du kan gjemme den i tvbenken og ha lett tilgang til alle kablene. Kun 2 kabler fra TV som er for strøm og den boksen. Ellers et flott design. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-01-07
Rated 5 out of 5 by from Bästa tv jag haft Bilder riktigt fint man kan inte klaga på någonting [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-01-07
  • y_2020, m_7, d_9, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_99
  • loc_no_NO, sid_QE49Q6FNATXXC, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elkjop-no