COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT
9 990Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT
Legg i handlevogn
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT

Varekode: 205839

9 990

Spar 2000 med Canal Digital**

**Få 2000,- avslag på ny TV med Canal Digital.  Kjøper du Canal Digital sammen med denne TV-en får du 2000,- avslag på TV-prisen. 

Klikk her for å kjøpe 

Bestillingen forutsetter 12 måneders bindingstid på Norgespakken. Minstepris er 3459,-. Du sparer hele 4820,-. I tillegg får du 2 000,- i avslag på valgfri TV. Tilbudet gjelder til nye kunder og gjelder ikke dersom du er eksisterende Viasat eller Canal Digital kunde.


les mer om Canal Digital her

Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
Klikk & Hent
Hent om 30 minutter! 49 butikker har varen på lager
Delbetaling kan velges i kassenDelbetaling kun 549 i 22 mnd.Se alternativer
549 per mnd / 22 mnd.
Kredittkjøpspris 11 964
699 per mnd / 17 mnd.
Kredittkjøpspris 11 478
999 per mnd / 12 mnd.
Kredittkjøpspris 11 044
1 299 per mnd / 9 mnd.
Kredittkjøpspris 10 779

Samsung 65" Q70T 4K UHD smart-TV er en TV med presis fargegjengivelse og høy grad av fargeskarphet, samt AI-teknologi, en kraftig prosessor, presis lydgjengivelse og et elegant design.

  • 65" QLED Smart-TV, Dual LED
  • Quantum 4K, 100 % fargevolum
  • Tizen, Ambient Mode+
*SPAR; lavest pris i markedet 8.feb. Gjelder kl.8 22.feb - kl.8 8.mar
Frakt fra: kr 0,00
Hent i Elkjøp-butikk
Fri frakt
Frakt fra
kr 0,00
 
 
Andre leveringsmetoder er tilgjengelig i handlevognen
Kjøp TV med Canal Digital - Få 2000,- avslag på TV
205839
4,7
(138)
Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT
9 990
Spar 2 000* Nytegning av Canal Digital abonnement
CDNYTEGNING
Nytegning av Canal Digital abonnement
-1 999,90

Tilbud til nye kunder

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli foretatt en kredittsjekk. Du vil i denne sammenheng få tilsendt et gjenpartsbrev med informasjon om din kredittvurdering.

Pakkepris
7 990,10
*Pris kjøpt individuelt: 9 990,10
Legg i handlevogn
205839
4,7
(138)
Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT
9 990
Pakkepris
15 180
*Pris kjøpt individuelt: 15 980
Legg i handlevogn
Klikk & Hent
205839
4,7
(138)
Samsung 65" Q70T 4K UHD QLED Smart TV QE65Q70TAT
9 990
Spar 149,85* One For All universelt TV-veggfeste WM2611
25790
2,4
(10)
One For All universelt TV-veggfeste WM2611
849,15
Pakkepris
10 839,15
*Pris kjøpt individuelt: 10 989
Legg i handlevogn
Klikk & Hent
Les merProduktinformasjon
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk bra tv for en god pris. Overgangen fra 55 til 65 tommer var ganske stor. Noe helt annet å se på serie eller game på denne tvskjermen. Med den nye xbox konsollen med Earc utgang i TVen er oppløsning eksepsjonell! Anbefales på det sterkeste for dem som trenger tv til film/serie titting og gaming.
Date published: 2021-01-06
Rated 5 out of 5 by from Super godt tv [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Rigtig godt tv til prisen og meget nemt at finde ud af med den smarte fjernbetjening
Date published: 2020-09-21
Rated 4 out of 5 by from Fornøyd! Tv fungerte helt topp. Lett å sette opp, og samkjører med mobil tlf veldig bra.
Date published: 2021-02-02
Rated 4 out of 5 by from God TV til fornuftig pris Fornøyd med kjøpet mitt. Det er en god TV til en fornuftig pris. Bildet er klart og tydelig og lyden er god.
Date published: 2021-01-29
Rated 5 out of 5 by from Hinta-laatusuhde kohdillaan Ostin tämän telkkarin viikko sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tämä malli on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Hyvä kontrasti, sulava 120 Hz paneeli sekä erittäin matalat vasteajat tekevät tästä telkkarista mainion elokuvien katseluun ja pelaamiseen. Tästä pykälän verran parempi Q80T -malli on jo sitten varustettu FALD-tekniikalla tehden siitä kuvanlaadullisesti vielä tätäkin paremman, mutta se onkin jo reilusti hintavampi. Tulin itse siihen johtopäätökseen, että Q70T:n ominaisuudet riittävät käyttötarkoitukseeni mainiosti ja se on omassa hintaluokassaan ihan kirkkaasti parhaimmistoa. Olenkin ollut nyt erittäin tyytyväinen hankintaani.
Date published: 2021-01-24
Rated 5 out of 5 by from Liten og enkel fjernkontroll og stødig fot Utmerket bildekvalitet på heile skjermen
Date published: 2020-12-04
Rated 4 out of 5 by from Tvn gör allt som man kan önska sig och lite mer. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] De nya funktionerna i en TV från Samsung 2020 gör mig mer än nöjd, bilden är perfekt och hastigheten allt sker i är otrolig. Jag har haft många TV-apparater men denna slår alla med hästlängder på många sätt och vis. Det som tyvärr får mig att enbart ge 4 stjärnor är delvis den usla castingfunktionen, den stödjer inte en stor mängd sidor även fast casting är tillgängligt, var tvungen att koppla in en chromecast för att se vissa saker. Ljudet är också lite beklagligt, det är godkänt men jag skulle rekommendera en soundbar eller liknande om ni köper denna TV. Men varan rekommenderar jag i stort!
Date published: 2020-11-30
Rated 4 out of 5 by from En gang Samsung altid Samsung [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.] Vores Samsung 46" serie 8 som er 9-10 år gammel trængte til en udskiftning. Det har gjort det mega godt, og vi har været mega glade for det. Men som med alt andet så trængte det til en opdatering. Så jagten gik ind, Konen havde selv inviteret ud at kigge på nyt tv. Og junglen af fjernsyn gjorde det svært at se skoven for bare træer. Jeg kender heldigvis flere som har med elektronik at gøre i deres daglige arbejde. Så de blev kontaktet, for at forhøre mig. Og som jeg havde forventet forlød det at Samsung stadig er leveringsdygtige i fremragende tv/smarttv. Og så blev kikkerten sat på zoom, Vi ville faktisk have købt et 2019 men fik overbevist konen om at en 2020 absolut var pengene værd og så har det bare nogle møglækre funktioner. Vi har haft det i 2 dage nu, og vi har absolut ikke fortrudt købet. Det står skarpt, og så er det jo lækkert at gå fra 46" til 55", jatak! Masser af fede apps, smart funktioner som gør brugeroplevelsen til en leg. Jeg har osse samsung telefon og jeg er vild med brugervenligheden på alle vores enheder!
Date published: 2020-10-12
  • y_2021, m_2, d_26, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_137
  • loc_no_NO, sid_205839, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elkjop-no