Siemens vaskemaskin WMH6W649DN (hvit) Siemens vaskemaskin WMH6W649DN (hvit)
7 495Siemens vaskemaskin WMH6W649DN (hvit)
Legg i handlevogn
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Siemens vaskemaskin WMH6W649DN (hvit)

Varekode: WMH6W649DN

7 495

Få opptil 1500kr i cashback*

Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper nye frittstående hvitevarer fra Siemens.

Serie                         Cashback
IQ300**                     300kr
IQ500                         500kr
IQ700                         800kr
IQ800                       1500kr

Slik gjør du:
1) Kjøp et Siemens kampanjeprodukt.

2) Klikk her for å logge inn/registrere deg i My Siemens  

3) Klikk på ""Registrer kjøpet ditt her"". Husk å ha kvittering og bankopplysninger (Swift og IBAN) tilgjengelig når du registrerer kjøpet ditt.

4) Du får din cashback innen 14 dager."
Denne kampanjen er bare tilgjengelig når du kjøper frittstående Siemens hvitevarer fra utvalgte forhandlere. Les mer om kampanjeproduktene her:

*For å dra nytte av tilbudet og få opptil 1500 kr tilbake, må du ha kjøpt ditt frittstående hvitevareprodukt fra Siemens hos Elkjøp i kampanjeperioden 4. mai - 15. august 2020. Siste frist for registrering av cashback er 31. august 2020.
**Gjelder kun kjøleskap.
Les mer om kampanjevilkårene.

Demovare fra kr 6 745Se her
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
Klikk & Hent
Delbetaling kan velges i kassenDelbetaling kun 350 i 33 mnd.Se alternativer
350 per mnd / 33 mnd.
Kredittkjøpspris 11 438
499 per mnd / 20 mnd.
Kredittkjøpspris 9 841
799 per mnd / 12 mnd.
Kredittkjøpspris 8 812
999 per mnd / 9 mnd.
Kredittkjøpspris 8 539

Siemens WMH6W649DN er en førsteklasses vaskemaskin. Gled deg over skyhøy kvalitet og opplev fordelene med innovative teknologier og iQdrive motor.

  • Kapasitet: 9 kg
  • Wi-Fi Home Connect
  • i-Dos automatisk dosering av vaskemiddel
**FØR: pris på elkjop.no 13.jul. Gjelder kl.8 27.jul - kl.8 10.aug
Frakt fra: kr 0,00
Hent i Elkjøp-butikk
Fri frakt
Frakt fra
kr 0,00
 
 
Andre leveringsmetoder er tilgjengelig i handlevognen
Les merProduktinformasjon
Rated 5 out of 5 by from Grym tvättmaskin Riktigt bra tvättmaskin, värd sina pengar. iDos fungerar utmärkt, tycker tvätten blir renare än min 7 år gamla Electrolux, och extremt mycket snabbare och tystare. Dom flesta program är klara på lite över en timme. En vid "onödig funktion" (enligt min fru) har på kort tid blivit uppskattat, och det är wifi uppkoppling och app där man kan göra lite av varje samt se status på tvätten och även fjärrstarta tvättprogram. Enda "negativa" jag har att säga, är att vid handtaget till lådan för tvättmedel är det öppet in, så när vatten fylls på så låter de onödigt mycket.
Date published: 2017-11-23
Rated 5 out of 5 by from Dønn stabil på gulv Vaskemaskinen har mindre med vibrasjoner mot gulv - i forhold til andre vaskemaskiner jeg har hatt. Det er et eget elektrisk vannlås system - på vannslangen til denne vaskemaskinen for å forhindre lekkasje på vaskemaskin delen av vann røret. I-Dos systemet gjør, at man kan bruke flytende vaskemiddel (bare fyll på, maskinen sier i fra når tomt). Eventuelt så kan man benytte seg av pulver vaske middel. Wifi støtten gir mulighet for fjernstart og å se hvor lang tid programmet har igjen. Maskinen anbefales.
Date published: 2017-11-07
Rated 4 out of 5 by from veldig bra vaskemaskin men... Har brukt maskinen i ca en måned nå og må si at jeg personlig er veldig fornøyd. Det er kansje litt mye å kjøpe denne modellen for en husholdning med kun en person, men wifi-styringen var et must for min del. Jeg bor et leilighetskompleks, så den børsteløse motoren plager ikke lengre naboene, slik den forrige gjorde :) Maskinen er enkel i bruk, men å sette den opp krever at man har bruksanvisningen for hånden. Personen som bruker den er synshemmet, men ikke treig i hodet av den grunn, men å vri knappen til sap for å sette opp wifi-kontrollen er ikke akkurat selvforklarende, her mener jeg Siemens kan gjøre en endring. Er wifi, eller setup så vanskelig å implementere istedet for sap? Maskinen vasker klær som bare det og autodeteksjonen av hvilke materialer som vaskes er fenomenal! Støyen den lager er minimal, men naboens lampe rister godt når sentrifugeringen går for fullt, Da pga. vibrasjonen, noe som kan fikses på og må medregnes i en vaskemaskin. Jeg må nevne touch-panelet, da dette er oversensitivt for å si det mildt. Dette kan sikkert justeres i menyen, men som følge av siemens navnevalg i menyene sine er dette ikke lett og finne ut av. Her er det nok bare å lese i papirene som følge med, men ærlig talt, er vi fortsatt der at man må dra fram manualen for hver minste innstilling? Her bør man ikke være. Må også få kommentere homeconnect, som var hovedgrunnen til mitt valg av vaskemaskin og her skårer Siemens på både tilgjengelighet i appen og et lett forståelig grensesnitt. Men om du trodde du kan la touch-panelet på maskinen ligge å kontrollere den fullstendig med appen, så tar du skammelig feil. Alle innstillinger på selve maskinen MÅ gjøres direkte på maskinens kontrolpanel, mens programeringen av vaskeprogrammet kan gjøres i appen. Det bør også nevnes at man til stadighet må trykke på "remote-start" på maskinen for å i det heletatt gjøre noe med appen. Når man først klikker på denne knappen, akn man like godt trykke start på selve maskinen ikkesant? Men synshemmet som jeg er, veit jeg jo ikke hvilket program jeg starter om jeg gjør dette, å må da finne fram telefonen. Skulle gjerne sett at maskinen alltid var parat i appen og at man kunne forvente full interaksjon med husholdningsaparatet i appen. Med dette mener jeg innstillinger på maskinen og firmwareoppdateringer. Slik den står nå, kan jeg aldrig oppdatere den, så får håpe det ikke er noen sikkerhetshull i fastvaren slik den står nå :) + stillegående + automatikk i vaskeprogrammene + veldig bra vaskeresultat + i-dosering! yeah + god kapasitet - mangelfull fjernkontrollfunksjonalitet, man bør ikke røre vaskemaskinens kontrolpanel etter at maskinen er satt opp. Mister liksom litt av fjern i fjernkontroll - uhåndgripelig grensesnitt, uten bruksannvisning - oversensitivt touch-kontroller, reagerer til og med på klær som kommer borti kontrollene.
Date published: 2017-11-19
Rated 5 out of 5 by from Siemens IQ700 Tvättmaskin Det här är den bästa tvättmaskinen vi någonsin har haft.Vi har 3 små barn och tvättar nästan varje dag. Tvätten blir snabbt ren och ljudnivån på maskinen är väldigt låg. Idos funktionen är otroligt bekväm, jag har alltid trott att det är en onödig funktion men nu när vi har den är jag hel nöjd. Om jag ska skriva något negativt så är det kvaliten på knapparna, dom känns lite väl plastiga men i det stora hela är vi väldigt nöjd med våran nya tvättmaskin. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-01
Rated 5 out of 5 by from Vår nya tvättmaskin Mycket bra produkt.Lättanvänd,tyst & väldigt prisvärd.
Date published: 2019-11-20
Rated 5 out of 5 by from Tvättmaskin/cashback Bra kvalitet
Date published: 2019-11-07
Rated 5 out of 5 by from Super maskin, stille og rolig Er kjempe fornøyd med at vi valgte denne. En proff maskin som er stabil på gulvet, bråker nesten ikke og har mange andre ekstra funksjoner som er topp. Slik som selvdosering på vaskemiddel, wifi, og automatisk vask. Dette er et kjempe kjøp om du velger denne.
Date published: 2019-07-18
Rated 5 out of 5 by from Lever opp til forventningene! Maskinen er svært brukervennlig med i-dos doseringssystemet og vaskeresultatet blir bedre enn på tidligere maskiner vi har hatt. Et stort pluss at Home-connect appen gir beskjed når beholderne begynner å nærme seg tomme. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-06-25
  • y_2020, m_8, d_4, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_511
  • loc_no_NO, sid_WMH6W649DN, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elkjop-no