Bosch tørketrommel WTR86T9ESN (hvit)
9 995Bosch tørketrommel WTR86T9ESN (hvit)
Legg i handlevogn
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Bosch tørketrommel WTR86T9ESN (hvit)

Varekode: 206088

9 995
Legg i handlevogn
Bekreftet lagerdato 01.02.2021  
Klikk & Hent
Delbetaling kan velges i kassenDelbetaling kun 549 i 22 mnd.Se alternativer
549 per mnd / 22 mnd.
Kredittkjøpspris 11 970
699 per mnd / 17 mnd.
Kredittkjøpspris 11 484
999 per mnd / 12 mnd.
Kredittkjøpspris 11 050
1 299 per mnd / 9 mnd.
Kredittkjøpspris 10 784

Denne tørketrommelen fra Bosch er en energieffektiv løsning for hjemmet ditt. Varmepumpe- og AutoDry-teknologi, i kombinasjon med en generøs kapasitet, hjelper deg med å holde tøyet rent og friskt.

  • Kapasitet: 9 kg
  • Varmepumpeteknologi
  • AutoDry-teknologi
Frakt fra: kr 0,00
Klikk&hent
Fri frakt
Frakt fra
kr 0,00
 
 
Andre leveringsmetoder er tilgjengelig i handlevognen
Produktet er blitt lagt til i handlevognen
Bosch tørketrommel WTR86T9ESN (hvit)
Vibrasjonsdempere - vaskemaskin og tørketrommel
Reduser vibrasjoner og støy med vibrasjonsdempere. Disse passer til vaskemaskin og tørketrommel. Vibrasjonsdempere - vaskemaskin og tørketrommel
  • Til vaskemaskin og tørketrommel
  • Reduserer bevegelse
  • Reduserer vibrasjon og støy
209
Nei takk
Legg i handlevogn
Fortsett å handle
Les merProduktinformasjon
Rated 5 out of 5 by from Bosch kvalitet enkel å bruke, gode programmer, og gjør en god jobb.
Date published: 2021-01-16
Rated 5 out of 5 by from Topp tørketrommel Tørketrommel blir brukt så og si daglig; vi er veldig fornøyd med tørkingen og lydnivå.
Date published: 2021-01-13
Rated 4 out of 5 by from Larmer mere end forventet Førstehåndsindtrykket er ret godt. Den virker til at være ret skånsom mod tøjet. Støjniveauet er dog lidt højere end forventet. Ikke at den decideret larmer, men havde forventet mindre. Eneste anke i forhold til at få 5 stjerner
Date published: 2021-01-11
Rated 5 out of 5 by from ny tørretumbler lever fuldt op til forventninger [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2021-01-11
Rated 4 out of 5 by from Nemt og enkelt Den er dejlig nem at betjene. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2021-01-11
Rated 5 out of 5 by from Enkel og brukervennlig Lett å bruke. God variasjon på programmer. Forholdsvis stille og avgir lite varme. Godt fornøyd.
Date published: 2021-01-11
Rated 5 out of 5 by from Bästa Torktumlaren! Ångrar inte en sekund att jag köpte denna. Tyst, många program, torkar kläderna ordentligt och väldigt fin! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2021-01-08
Rated 3 out of 5 by from Veldig enkelt å bruke, og lett å forstå Enkel og lett å bruke samt som at maskinen ser designmessig bra ut. Ullprogramet står kun på 6 minutter uavhengig av mengde klær og etter mye om og men, så venter vi på tekniker da ingen av disse som jobber hos bosch forstår ikke bær av hva dette innebærer.. Ikke fornøyd med servicelinja til bosch og regner med at det er siste gang jeg kjøper noe fra vedkommende
Date published: 2021-01-08
  • y_2021, m_1, d_19, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_42
  • loc_no_NO, sid_206088, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elkjop-no