Jobbe i Elkjøp

I Elkjøp kan du ha praksisplass eller jobbe deltid, du kan utdanne deg fra selger til avdelingsleder eller varehussjef, søke på stillinger i andre kjeder og land – mulighetene er mange. Vår administrerende direktør, Fredrik Tønnesen, startet som deltidsansatt på kundesenteret vårt. I dag er han leder for 4000 Elkjøpere.

Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge,  er et eksempel på at du kan bli hva du vil i Elkjøp. Fra jobben som deltidsansatt på kundesenteret gikk han videre som varehussjef til nordisk salgsdirektør, før han inntok sjefsstolen. Som Elkjøper kan du gå gradene ved å få erfaring og å delta på Elkjøp Academy, og ta de stegene du ønsker i karrieren.

Du kan velge blant en rekke ulike stillinger. Det er ikke alle som ønsker å bli ledere. Vi har kurs og treninger for alle, uansett ambisjonsnivå. Den viktigste oppgaven en elkjøper har, uansett stilling, er å gjøre kundene fornøyde. Da gjelder det å mestre alt fra god service til å kunne mest mulig om produktene vi selger. Alle kan smile. Produktkurs får du både i butikken du jobber og via større arrangement, hele året gjennom. Vi har også egne treninger som hjelper deg med å bli en enda bedre kundebehandler. Mange av våre kolleger jobber deltid, blant annet i kombinasjon med studier. Vi skal gjøre alt vi kan for å tilpasse arbeidshverdagen din slik at du får kalenderen til å gå opp!

Jobb i varehus

I en Elkjøp-butikk finnes det en rekke ulike oppgaver og stillinger. Du kan blant annet være selger, kassemedarbeider, lagermedarbeider, PC-tekniker eller aftersales-medarbeider.

Jobb som leder

Er du en ledertype og ønsker å ha lederansvar? Våre avdelingsledere har både fag- og personalansvar. Mange velger å prøve seg i større avdelinger etter en stund i en slik rolle. Vi har også egne lederkurs og trainee-samlinger for de som vil utvikle lederevner og -kunnskaper ytterligere. Naturlige trinn videre i enlederkarriere hos oss er driftssjef og varehussjef eller salgssjef.

Jobb på kundesenteret

Elkjøps kundesenter befinner seg i København, men vi trenger alltid konsulenter fra hele Skandinavia for å kunne møte kundene på deres lokale språk. Så har du lyst til å jobbe i Danmark så er dette en fin mulighet.

Kundesenteret håndterer både service og selger varer. De svarer på telefon, via e-post og sosiale medier. I løpet av et år får kundesentrene våre (vi har også et kundesenter i Finland for våre finske kunder) inn over fire millioner henvendelser totalt! Her gjelder det å jobbe effektivt og ha stålkontroll – og ikke minst være løsningsorientert og ha evnen til å ha flere baller i luften samtidig. Folk skal få hjelpen de trenger så raskt som mulig. Du kan jobbe som konsulent eller coach med medarbeideransvar.

Jobb på hovedkontoret

Administrerende direktør  Fredrik Tønnesen leder Elkjøp Norge AS, og har med seg en ledergruppe med  lang Elkjøp-erfaring og bøttevis med kunnskap! Her tilbys ulike  jobber innen salg, HR, markedsføring, kommunikasjon, finans, logistikk og butikkdrift.

Vil du vite mer om Elkjøp Norges ledergruppe, ta en kikk her.

Elkjøps Nordiske hovedkontor ligger også i Norge. Fra flunkende nye kontorer i Nydalen leder Jaan Ivar Semlitsch Elkjøp Nordic AS. Mange elkjøpere har tatt skrittet fra jobb i varehus eller sjefsjobber i den norske organisasjonen og over til nordiske stillinger. Her finner du blant annet hele innkjøpsorganisasjonen vår og sentrale avdelinger for alt fra finans, IT og logistikk til opplæring, markedsføring, HR og kommunikasjon. Den viktigste jobben på et hovedkontor er å sørge for at alle kollegene ellers i konsernet har det de trenger for å gjøre kundene fornøyde! 

Harrys historie

Å jobbe i Elkjøp betyr at du kommer inn i et stort handelsforetak hvor det konstant skjer endringer som åpner muligheter for de rette menneskene. For oss i Elkjøp betyr det ofte mer hvem du er enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene, og vil være med på å forbedre vårt konsept som er utviklet gjennom over 50 år, kan du nå langt hos oss. Vår fantastiske kollega fra Sverige, Harry, har bevist at alt er mulig. Se hans historie her:


 

Artikler