Jobb og karriere

Hverdagen som elkjøper byr på sterk bedriftskultur, stor innsatsvilje og hardt arbeid. Vi er opptatt av å ta vare på hverandre som kolleger og dyrke talentene våre. Vi sørger for at du er oppdatert gjennom on-the-job trening og vårt eget Academy. hvor vi bruker rundt 50 millioner kroner på opplæring årlig.

Å jobbe i Elkjøp betyr at du kommer inn i et stort handelsforetak hvor det konstant skjer endringer som åpner muligheter for de rette menneskene. For oss i Elkjøp betyr det ofte mer hvem du er enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene, og vil være med på å forbedre vårt konsept som er utviklet gjennom over 50 år, kan du nå langt hos oss.

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det.

Kulturen  vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag og samtidig ha det gøy mens du gjør det.

Artikler