OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Smart Tracker fra Yepzon - trygghet for hele familien

En Smart Tracker fra Yepzon er en kompakt og liten GPS-sporingsenhet, som på tross av størrelsen kan ha stor betydning i hverdagen. SOS-knappen sørger for trygghet for alle, og du trenger heller ikke bekymre deg om hunden stikker av, nøklene forsvinner eller om kofferten blir borte på reise. Trackeren vil gjøre livet mer bekymringsfritt - enten du er friluftsmenneske, familiefar eller ute på reisefot.
1 699
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • GPS tracker du kan ha på deg
 • GPS, Bluetooth, Wi-Fi
 • Temperatur-/kollisjonssensor
Les mer om Smart Tracker fra Yepzon GPS tracker

Lett å komme i gang

Smart Trackeren fra Yepzon kan brukes nesten med en gang du har kjøpt den. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen, scanne QR-koden for å koble telefonen til trackeren og vips- er den klar for bruk. Enheten festes enkelt på vesken, nøkkelringen, et halsbånd eller kofferten. Med en batterilevetid på 3+ dager i standby-modus og over et år med bare SOS-funksjonen behøver du heller ikke tenke på å måtte lade ofte.

Sikker plassering

Din sikkerhet er prioritert på flere måter med denne GPS-trackeren, og det trengs verken å registrere brukerinformasjon eller opprette en konto. Når trackeren først er koblet til telefonen er det bare du som har tilgang til den, og informasjonen deles ikke videre. Dermed er det ingen andre som har tilgang til din informasjon og alle posisjoner vil forbli private.

En dame som løper på kvelden med en Smart Tracker på armen

Trygg på løpeturen

Med en innebygd SOS-knapp som kan trykkes på vil du alltid føle deg trygg, og med GPS-trackeren vil familiemedlemmer kunne se hvor du befinner deg om uhellet er ute. Dette er praktisk om du for eksempel ikke har med deg telefonen eller har mulighet til å forklare hvor du er. Dermed kan du enkelt få hjelp om det skjer en ulykke, eller du kan komme barna til unnsetning om noe skjer på skoleveien. For eldre er det også en trygghet i at man kan få hjelp om noe skjer når man er ute og ikke har mobiltelefonen tilgjengelig.

Motorsykkel som ligger på veien etter en ulykke

Sikker i trafikken og ved fallulykker

Noen ganger er det ikke mulig å trykke på SOS-knappen. Med den innebygde kollisjonssensoren får du beskjed i appen om trackeren registrerer uvanlig høy akselerasjon. Da vet du at det kan være et tegn på at det har skjedd et uhell og at en av dine nærmeste ikke har vært i stand til å trykke på SOS-knappen selv.

Dame som setter inn varer i bilen

Beskytt innkjøpene dine

Har du vært ute og handlet, men skal innom flere steder på veien hjem? Da kan trackeren passe på temperaturen i bilen for deg, slik at frysevarene ikke smelter eller ferskvarene fryser. Den innebygde temperatursensoren lar deg overvåke temperaturen der trackeren befinner seg og du vil få beskjed om temperaturen blir for høy eller lav. Trackeren vil måle temperaturer mellom -40 °C og +125 °C.

Nøkler på et trebord

Nøyaktig plassering

En av de tingene som skiller Yepzons Smart Tracker fra andre trackere er den nøyaktige plasseringsteknologien. Den kombinerer flere satellitt-navigasjonssystemer, som GPS, Glonass, Galileo, Beidou og langdistanse-tracking slik at du alltid finner trackerens posisjon utendørs. Innendørs vil Wi-Fi og Bluetooth hjelpe deg å finne trackeren. Dette er perfekt om du for eksempel har mistet nøklene

Tegnet kort med hund, bil, barn og Yepzon-ikoner

Lag virtuelle grenser

Med geofencing kan du skape virtuelle grenser og får beskjed i appen om disse krysses. Dermed kan du trygt starte arbeidsdagen vel viten om at barnet har kommet seg på skolen eller skynde deg hjem om hunden plutselig ikke er innenfor de satte grensene.

En dame og en jente som krysser veien

Se alle produkter fra Yepzon

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • Praktisk festeløsning
 • Yepzon app, WiFi
 • Imponerende batteritid
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • GPS tracker du kan ha på deg
 • GPS, Bluetooth, Wi-Fi
 • Temperatur-/kollisjonssensor
  
 
 
 • Kan festes rundt halsen, på sekken ol
 • Utmerket batteritid
 • Høy datasikkerhet
  
 
Yepzon One GPS tracker
YEPZONONEWH
Yepzon One GPS tracker
799
 
 
 • Kan festes rundt halsen, på sekken ol
 • Utmerket batteritid
 • Høy datasikkerhet
  
 
 
 • GPS/WiFi/mobil-sporer
 • SOS-knapp, mobilapp
 • God batteritid
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: