Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Xbox One - designet for å spille de beste spillene

Xbox One er konsollen som er laget for at du skal kunne spille de beste spillene fra fortiden, nåtiden og i fremtiden. Velg blant de største spillseriene, blockbusterne, og eksklusive utgivelser. Og husk…

SPILL BLIR BEST PÅ XBOX ONE!

1 890
 
 
*SPAR-beregning; lavest pris på prisjakt.no 24. mai. Gjelder til 22. juni kl. 19
  • Slankere og mindre konsoll
  • 4K UHD video, HDR-støtte
  • Battlefield V inkludert
Les mer om Xbox One S 1 TB + Battlefield 5 (V ) hvit
3 390
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
*SPAR-beregning; lavest pris på prisjakt.no 24. mai. Gjelder til 22. juni kl. 19
  • 1 TB harddisk, 4K-gaming
  • 4K Blu-ray player, HDR, WCG
  • Fallout 76-spill inkludert
Les mer om Xbox One X 1 TB: Fallout 76 bundle (hvit)

Beste spill- og underholdningsverdi

Xbox One - med mest spill- og underholdningsverdi

Xbox One S er kanskje lillebror I forhold til Xbox One X, men det er ingen grunn til å ikke levere imponerende gaming. Xbox One S benytter 4K-oppskalering og HDR, som sammen sikrer utrolig skarpe gaming-visualiseringer og har samtidig en kraft til å levere ytelse i særklasse. I tillegg har den, akkurat som Xbox One X en 4K UHD Blu-ray spiller, imponerende Dolby Atmos og DTS:X-lyd. Man får også tilgang til over 200 Xbox One eksklusive spill og dedikerte Xbox Live-servere for en overlegen online gaming.


Gaming i ekte 4K

Verdens kraftigste konsoll

Du kjenner den allerede, Xbox One X - tidens kraftigste konsoll. Xbox One X er den eneste konsollen i verden som gir deg gaming i ekte 4K, og du kan både strømme og ta opp video i 4K oppløsning ved 60 FPS. Med en utrolig prosessorkraft på hele 6 teraflops er den 40 prosent raskere enn andre spillkonsoller og leverer derfor en fullverdig gamingopplevelse. Dette er en av mange grunner til at vi kan si at spill blir best på Xbox One!

Ubegrenset adgang til over 100 spill med Game Pass

De beste gaming-tjenestene

Spill med de beste gamerne i verden, på de beste serverne. De dedikerte Xbox Live-serverne sikrer en stabilitet og hastighet som gjør det enkelt å nyte online gaming og spill med venner. Takket være Xbox Live Gold får du 2 til 4 gratis spill i måneden, samt opptil 50-75% rabatt i Xbox Store. Dermed får du adgang til en så stor mengde kvalitetsspill at det kan være vanskelig å spille alle sammen. Og utvalget bliver enda bedre med Xbox Game Pass, som gir deg tilgang til over 100 fantastiske titler. Antallet titler vokser stadig, og du får tilgang til nye titler så snart de lanseres. Vær blant de første til å spille helt nye utgivelser og nyt endeløs gaming på Xbox One.

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: