Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony MDR-1000X - din egen musikalske verden

Med Bluetooth-hodetelefonene Sony MDR-1000X får du en fullkommen og optimal musikkopplevelse. De støyreduserende hodetelefonene gir deg ikke bare muligheten til å lukke forstyrrelser fra omverdenen ute, de gir deg full kontroll over hva du slipper inn. Ta styringen over din egen musikalske verden, og nyt favorittene uten forstyrrende bakgrunnsstøy.
Sony MDR1000XB

Støyfri musikkopplevelse i verdensklasse.

Steng hverdagslige forstyrrelser ute og opplev en bransjeledende støyreduksjon som reduserer lavfrekvente lyder som bråkete motorer og hverdagslig mas fra omgivelsene rundt deg. Støyen vil enkelt holdes ute av en kombinasjon av støyfiltrerende drivere, mikrofoner som fjerner omgivelseslyder og øreputer som stenger distraksjoner ute. De trådløse hodetelefonene har LDAC Bluetooth som er tre ganger så rask som vanlig Bluetooth, og gir økt lydkvalitet. Med støyende forstyrrelser ute av bildet kan man ha fult fokus på den eksepsjonelle lydopplevelsen som LDAC Bluetooth gir. LDAC overfører data hele tre ganger raskere enn vanlig Bluetooth-lyd, noe som gir økt lydkvalitet og en tilnærmet høyoppløselig lydopplevelse.

Sony MDR1000XB

Musikk- slik den var ment

Tenk deg å kunne lukke øynene, se for seg Prince i studio- og kjenne stemningen da Purple Rain ble spilt inn. En lydopplevelse som er så ubeskrivelig og unik at den føles umenneskelig. Med Sony MDR 1000X kan man komme så nærme denne opplevelsen som det er mulig med optimalisert høyoppløselig lyd og redusert forvrengning, slik at man får med seg tidligere uoppnåelige detaljer i musikken. Den digitale utviklingen med komprimerte musikkfiler har også hvisket bort de høyfrekvente lydene. Med Sony MDR-1000X blir disse filene oppskalert slik at de høyfrekvente lydene blir gjenopprettet og musikkopplevelsen blir så naturlig og fyldig som den er ment å være.

Sony MDR1000XB

Tilpasset deg

Alle har forskjellige preferanser både når det kommer til musikksjanger, lyttevaner og lydinnstillinger. Enten du elsker dundrende bass eller akustiske toner vil hodetelefonene analysere din brukerstil og dermed optimalisere lyden for deg og din bruk.

Sony MDR1000XB

Rask og oppmerksom

Gi eller få raske beskjeder uten å ta av hodetelefonene. Ved å legge en hånd over hodetelefonenes ene hus vil musikken dempes automatisk og du kan legge oppmerksomheten og fokuset der det trengs, før du igjen- like enkelt går tilbake til musikken.

Sony MDR1000XB

Alt eller ingenting

Med ulike moduser velger du selv hvor mye av omgivelsene du vil slippe inn, enten du ønsker å lytte uforstyrret men samtidig kunne lytte til viktige meldinger rundt deg eller slippe inn hverdagens smålyder samtidig som musikken fortsatt står i fokus.

Sony MDR1000XB

Den nye storfavoritten

Sony MDR1000X har bemerket seg positivt blant presse og anmeldere. Lovordene har haglet og terningkast er trillet:

  • L&B - Spesielt anbefalt
  • Tek.no - Anbefalt
  • DinSide - Anbefalt
  • Klikk.no - Terningkast 6

Sitat: «Den nye kongen av støyreduksjon» - DinSide, Pål Joakim Pollen

2 690
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  • Trådløs around-ear-hodetelefon
  • Bluetooth med NFC
  • Aktiv støyredusering
Les mer om Sony MDR-1000X trådløse around-ear-hodetelefoner (krem)
2 690
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (100+)  
  • Trådløse around-ear-hodetlf
  • Bluetooth med NFC
  • Aktiv støyredusering
Les mer om Sony MDR-1000X trådløse around-ear-hodetelefoner (sort)

Les mer om våre produkter her:

Sist oppdatert: 20.10.2016 13:10:11