Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Withings-produkter

Withings – hold øye med helsen

Withings lager produkter som gir deg oversikt over vesentlige aspekter ved helsen din, slik at du alltid vet hvor du står og hva du kan gjøre for å forbedre velværen din. Se blant annet badevekter for fettprosentmåling, aktivitetsmålere og smartklokker.

Oppdag klokker fra Withings

Alle aktivitetsmålere og hybrid-smartklokker hjelper deg med å nå målene ved å automatisk spore skritt, løpeturer, svømmeturer og søvn. Klokkene har en klassisk design som vil fungere både til trening og til hverdags.

Withings Scanwatch ved siden mobil med helseapp på skjermen

Withings ScanWatch

Withings ScanWatch er en lekkert utformet hybrid-smartklokke. Det er designet i samarbeid med kardiologer og kan tilby avansert medisinsk teknologi. Klokken tilbyr EKG- og SpO2-sensor og sporer din daglige aktivitet, samt gir deg overvåkning av pust og advarsler om atrieflimmer.

Scanwatch har en batterilevetid på opp til 30 dager på en enkel ladning.

Withings Move EKG på armen til en mann

Withings Move EKG

Withings Move EKG er verdens første analoge klokke som registrerer elektrokardiogram (EKG) ved behov og oppdager atrieflimmer (AFib) via Health Mate-appen. ADIb er en alvorlig form for uregelmessig hjerterytme, som anses for å være en vesentlig risikofaktor for slag. For å bruke EKG-funksjonen trenger du kun å trykke på knappen én gang og berøre begge siden av den rustfrie stålringen øverst på klokken.

Move EKG har opp til 13 måneders batterilevetid.

Oppdag badevekter fra Withings

Badevektene fra Withings gir deg avanserte funksjoner slik so BMI, fullstendig kroppskomposisjon (inkludert fettprosent, vannprosent, beinmasse og muskelmasse), samt hjerterytme.

Oppdag helseprodukter fra Withings

Hold styr på din og din families helse og søvn med hjelp fra disse produktene, som gir deg medisinsk nøyaktighet. Produktene kan kobles til via Bluetooth og Wi-Fi.