Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Windows

Travel hverdag? Dette trenger du i din nye bærbare PC

Med en moderne Windows-PC med siste nye Intel® Core™-prosessor får du en tynn og lett bærbar PC i et stilig design og med uslåelig kraft og hastighet, for en skikkelig nyskapende opplevelse. Og med lang batterilevetid kan du også bruke PC-en hele dagen.

Vi anbefaler:

Ingen produkter er tilgjenglig

Acer Swift 3 14" bærbar PC (sølv)
ACNXH1SED002
Acer Swift 3 14" bærbar PC (sølv)
6 497
Demovare fra nettlager kr 4 324
 
  • Intel® Core™ i3-8130U-prosessor
  • 14" Full HD IPS-skjerm, 8 GB DDR4 RAM
  • 1 TB harddisk, 16 GB Optane-minne
  
 
HP Pavilion x360 2-i-1-PC 14-cd1808no 14" (naturlig sølv)
11228
HP Pavilion x360 2-i-1-PC 14-cd1808no 14" (naturlig sølv)
6 997
Demovare fra nettlager kr 4 299
 
  • Intel® Core™ i5-8265U prosessor
  • 14" roterende Full HD-touchskjerm
  • B&O Play-lyd, 10,5 t batteritid
  
 
HP Stream 14-cb087no 14" bærbar PC (hvit)
11331
HP Stream 14-cb087no 14" bærbar PC (hvit)
2 695
Demovare fra nettlager kr 1 583
 
  • Intel® Celeron® N3060-prosessor
  • Office 365 Personal (1 år)
  • 4 GB RAM, 64 GB flashlagring
  
 

En tynn og lett PC gir deg utrolig fleksibilitet

En av de største fordelene ved en bærbar Windows-PC er at du har et enormt utvalg å velge i. Du vil alltid kunne finne en PC som både tilfredsstiller behovene og sansene dine, uansett om du foretrekker levende farger som lyser opp rommet eller en gaming-inspirert kraftpakke som viser frem interessene dine. Lever du et hektisk liv med skole eller jobb kombinert med sosiale aktiviteter og reiser er det enkelte finesser du bør se litt nærmere på. Vekt, størrelse og batterilevetid er tre nøkkelord som kan hjelpe deg å finne frem i laptop-jungelen - i tillegg til rene spesifikasjoner. En moderne Windows-PC med SSD-lagring sørger for imponerende rask oppstart. Det er utrolig praktisk når du trenger å åpne PC-en og få en oppgave unnagjort i en fei. Les mer om Windows 10 S.

Det finnes mange stilige Windows-PC-er

En bærbar PC som er like stilig som du er

Mange tenker gjerne automatisk på gamle, tunge og firkantede klumper med et tregt operativsystem fra 90-tallet når de hører ordet "Windows". Men det kunne ikke vært lenger fra sannheten! Dagens Windows-PC-er kommer med de nyeste Intel Core-prosessorene i lette, slanke og ikke minst lekre design, med imponerende kraft som passer dine behov. Og det store utvalget av forskjellige design gjør at det er lett å finne en PC som passer akkurat din stil.

Windows 10 er lett å bruke

Windows er mer brukervennlig enn noensinne

Uansett om du alltid har brukt Windows eller har vært vant til et annet operativsystem, så er Windows 10 utrolig lett å bruke. Operativsystemet har et intuitivt design, innebygget app store og gir også problemfri integrasjon med telefonen din - uansett om du har en iPhone eller Android-telefon. I tillegg er Windows designet for å starte opp på et øyeblikk, slik at PC-en er klar for bruk med en gang du slår den på. Og friheten du får med Windows som operativsystem når du skal ha en ny bærbar PC gjør valget av en Windows-PC enda mer opplagt.

Lang batterilevetid gjør hverdagen din enklere

Din travle hverdag krever ustoppelig teknologi som virker dagen lang! En bærbar PC med lang batterilevetid gir deg nettopp dette. Du får friheten til å jobbe akkurat når og hvordan du vil - akkurat når inspirasjonen slår deg. Du trenger ikke å jakte på laderen når du vil slappe av med en strømmet film eller siste episode i favorittserien din - bare plant deg godt ned i sofakroken, uten å tenke på verken støpsel eller laderledninger som alltid kommer i veien. UL Benchmark PCMark 10-tester alle våre Windows-PC-er, slik at det blir enda lettere for deg å finne en Windows-PC hos Elkjøp som både lever opp til dine krav og har lang batterilevetid.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: