Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Barn som går på ski i vinterferien

Vinterferie - vi har produktene

Vinteren er tiden for snø, ski og lune kvelder foran peisen og i vinterferien kan man senke skuldrene, legge stresset til side og nyte et lite avbrekk fra hverdagen – på fjellet, i byen eller på reise. Hos Elkjøp finner du produktene som gjør din vinterferie akkurat så avslappet, spennende eller lun som du ønsker.
Vinterferie i byen

Vinterferie i byen…

For mange er vinterferie i byen det beste. Gatene tømmes og tiden stopper litt opp. Endelig har man tid til å rusle gatelangs, gå på kafe og nyte storbyen i vinterdrakt. Går du med en liten fotograf i magen bør du sjekke ut Huawei Mate 20 Pros fantastiske kamera - perfekt for små og store vinterminner.

Ønsker du å sjekke vinterformen kan man finne ekstra motivasjon i en pulsklokke. Polar Vantage er en multisportsklokke som vil gi deg energi, motivasjon og kanskje noen overraskelser.

I tillegg handler ferie om god mat og hva smaker vel bedre enn nystekte vafler? Med dette vaffeljernet fra Wilfa kan du invitere venner, familie og kanskje naboen på deilige, nystekte vafler.

Vinterferie i byen

…eller på fjellet

Om du skal reise til fjells venter kanskje mil på mil med nypreparerte løyper og bakker. Etter en lang dag utendørs er det ingenting som smaker bedre enn en deilig gryte som har stått og putret hele dagen. Har du ikke testet en CrockPot tidligere, vil dette gi en ny og spennende smaksopplevelse – og maten lager seg mens du koser deg i bakken. Med en trådløs høyttaler kan du skru opp stemningen både ute og inne. Og med en Chromcast kan du sørge for at hele familien har underholdningsbehovene dekket gjennom hele ferien.

Foretrekker du peis og godstol fremfor ski og snø er det bare å finne seg til rette. Med en kaffemaskin fra Dolce Gusto kan du nyte en varm eller kald drikk, og valgmulighetene er mange enten du foretrekker kaffe, te eller kakao.

Elkjøps vinterfavoritter

Her har vi samlet våre vinterfavoritter og produkter som kan inspirere, motivere, underholde og glede.

Les mer om Elkjøps produkter: