Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Gjør vårrengjøringen enklere med Elkjøp

Gjør vårrengjøringen enklere med Elkjøp

Endelig er våren her, og det betyr mer enn bare nytt liv utenfor. Mange benytter den nye årstiden til å rengjøre hjemmet litt ekstra, og vårrengjøringen betyr ofte at både tak og vegger, vinduer og gulv for en real runde med vaskekluten. Hos Elkjøp finner du en rekke produkter som gjør vårrengjøringen både enklere, raskere og mer nøyaktig.
Skinnende rene vinduer

Skinnende rene vinduer

Vårsolen står lavt på himmelen og frem i lyset kommer de ikke fullt så rene vinduene til syne. Heldigvis betyr ikke vindusvask nødvendigvis klut, nal og stripete vinduer, for også her kan man få hjelp fra teknologi og roboter. Se vårt store utvalg av vindusvaskere og opplev skinnende resultater helt uten striper. Vindusvaskerne er dessuten ypperlige på overflater som speil og baderomsfliser

Ønsker du å overlate hele jobben til noen andre vil en robotvindusvasker være et ypperlig alternativ. Ved å suge seg fast til ruten vil den gi perfekte resultater med kun et trykk. Roboten kan bevege seg fra gulv til vindu og rengjør vinduer både med og uten ramme. Roboten finner du her.

Støvfrie møbler

Støvfrie møbler

Også gardiner og møbler skal få gjennomgå når vårrengjøringen er i gang og for rengjøring av tekstiler kan det være praktisk med en damprenser, for i likhet med skjortene dine rengjøres gardinene enkelt ved hjelp av damp.

For enkel og effektiv rengjøring av møblene vil vi anbefale en praktisk og hendig håndholdt støvsuger. Dagens håndholdte støvsugere er kjent for å ha den samme sugeevnen og kvaliteten som vanlige støvsugere, slik at de dekker større behøver enn tidligere. Vi har også en rekke 2-i-1 modeller som kommer med en avtakbar håndstøvsuger, perfekt for når du skal støvsuge i, rundt og mellom sofaputene. De håndholdte støvsugerne er også perfekt når man skal fjerne støv fra hyller, bord og andre overflater. Les mer om håndholdte støvsugere her.

La robotene gjøre jobben

La robotene gjøre jobben

Med en robotstøvsuger og en robotgulvvasker kan du lene deg tilbake og senke skuldrene. Robotstøvsugeren støvsuger alle gulv og kan startes som det passer deg. Når støvsugeren er ferdig kan robotgullvaskeren ta over slik at du får skinnende rene gulv. Med smarte sensorer unngår robotstøvsugerne hindringer som trappetrinn og møbler, og hver eneste kvadratcentimeter etterlates skinnende ren.

Rengjør med damp

Rengjør med damp

En annen rask og effektiv rengjøringsmetode er å bruke en dampvasker. Da rengjøres gulvene med glovarm damp, og den varme dampen løser opp skitt og møkk. Resultatet blir skinnende rene gulv. I tillegg dreper damp 99,99% av alle bakterier, slik at du kan unngå å bruke såpe og kjemikalier. Dermed er dampmoppen både miljøvennlig og perfekt for allergikere og astmatikere.

Les mer om rengjøring med damp her.

Rengjøring av oppvaskmaskin

Rengjøring av oppvaskmaskin

Et hjem uten en velfungerende oppvaskmaskin kan raskt stoppe et helt kjøkken i det oppvasken hoper seg opp på benken. Det er derfor viktig å rengjøre oppvaskmaskinen for å ta bort fett og kalk som sitter fast på de ulike delene av oppvaskmaskinen. Med et rengjøringsmiddel holder du oppvaskmaskinen i toppform og får en skinnende ren maskin. Les mer her.

Rengjøring av stekeovnen

Rengjøring av stekeovnen

Under vårrengjøringen skal også ovnen rengjøres, og med en ren ovn er du dessuten sikret best mulig resultat på matfronten. Matrester og fett kan dessuten utgjøre en brannfare om man ikke fjerner det. Har du en ovn med selvrengjøringsprogram eller skal du gjøre jobben selv? Uansett finner du det du trenger å vite her.

Rengjøring av vaskemaskinen

Rengjøring av vaskemaskinen

Rengjør du vaskemaskinen? Du har kanskje opplevd at det nyvaskede tøyet lukter rart. En vaskemaskin må som andre hvitevarer rengjøres, slik at du blir kvitt både kalk og rester av gammelt vaskemiddel. Dette gjør vaskemaskinen mer effektiv og du unngår luktende tøy. Mer om rengjøring av vaskemaskinen finner du her.

Rengjøring av kjøleskapet

Rengjøring av kjøleskapet

For å holde maten frisk i kjøleskapet er det viktig at det er rent. Tøm kjøleskapet for mat, slå av strømmen og bruk en rengjøringsspray som fjerner flekker og vond lukt. Et friskt kjøleskap gir frisk mat. Les mer her.

Les mer om våre produkter: