Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Best i test


Best i test og anbefalte trådløse høyttalere og lydplanker

En bra høyttaler gir en bra lydopplevelse, men hvilken skal du velge? Det finnes utrolig mange trådløse høyttalere og lydplanker som gir deg mulighet til å strømme musikk fra mobiltelefonen eller PCen din, men hvilken er egentlig best i test? Og hva sier egentlig testene? Vi har laget en oversikt over noen av de testvinnerne vi har i vårt sortiment, slik at du kan finne den høyttaleren som passer best til ditt behov. Listen oppdateres jevnlig.

Best i test - Lyd og bilde

Sony XB32 - Trådløs høyttaler

"Party i parken" Lyd og bilde 03.07.19  Artikkelen sier videre:

"Sony nøyer seg ikke med bra lyd, men øser på med diskolamper og lydeffekter"
"Lang batteritid. Kule partylamper. Bra bass og kan fås til å låte utmerket."

Finnes i forskjellige utførelser. Les mer om produktet
Anbefalt lydogbilde.no

JBL Charge 4 - Trådløs høyttaler

"Takket være bedre lydkvalitet og lengre spilletid nærmer JBL seg perfeksjon" Lyd og bilde nr 9 2019.  Artikkelen sier videre:

"Kan lade mobilen. Flere høyttalere kan kobles sammen. Balansert lyd med trykk i bassen"
"Charge tåler vann, og har et batteri som holder nesten hele døgnet, og som kan låne strøm til obilen. Man kan også koble sammen fl ere JBL-høyttalere trådløst for større lyd."

Finnes i mange forskjellige farger
Anbefalt lydogbilde.no

AudioPro Drumfire - Trådløs høyttaler

"Drumfire er de tidligere bordhøyttalernes store, høytlytte og farlige fetter" Lyd og bilde 24.04.19  Artikkelen sier videre:

"Det må sies med en gang at Drumfire spiller høyt som en rockekonsert, og har bass som et tordenvær. "
"Men det er ikke bare dunder og brak uten finesse, som med de fleste partyhøyttalerne. Som de tidligere modellene spiller nemlig Drumfire meget rent og klart."

Finnes i forskjellige utførelser. Les mer om produktet
Devialet - Spesielt anbefalt High-End

Devialet Phantom Reactor 900 - Trådløs høyttaler

"Dette skulle ikke vært mulig" Lyd og bilde nr 2 2019.  Artikkelen sier videre:

"Devialet Phantom Reactor er et atomkraftverk i knøttliten innpakning"
"..Reactor 900 låter spenstig, åpent og bra, og med en fabelaktig gjengivelse av bassen helt ned til der hvor flere ganske store gulvhøyttalere gir opp. Og det fra et kabinett på bare tre liter!"

Finnes i forskjellige størrelser og utførelser. Les mer om produktet
Stanmore 2 Voice - Best i test

Marshall Stanmore II Voice - Trådløs høyttaler med Google Assist

"Konsert fra bokhylla" Lyd og bilde nr 2 2019.  Artikkelen sier videre:

"Marshall har mye kraftigere lyd enn konkurrentene, uten at det går på bekostning av balansen i lydbildet"
"Ingen andre smarthøyttalere vi har hørt leverer dette lydtrykket. Det blir bare enda heftigere fordi det også låter balansert og bra nok for rolige toner"

Les mer om produktet
Best i test

Sonos Beam - Lydplanke med multirom og smarthjem-støtte

"Best i test - desember 2018 i magasinet Lyd og bilde.  Artikkelen sier videre:

"Kan styre smarthjem med stemmen, og endelig har et Sonos-produkt fått HDMI. Gir TV-lyden en ny dimensjon, med naturlig og fin klang.
"Vi har testet Beam før, men etter å ha sjekket den direkte opp mot andre lydplanker i prisklassen må vi justere opp karakteren til full pott. Da har vi ikke engang tatt med at man kan legge til både bakhøyttalere og subwoofere siden!)

Finnes i sort og hvit utførelse
Spesielt Anbefalt høsten 2018

UE Megaboom 3 - Støvtett og flytende trådløs høyttaler

"Vår favoritthøyttaler for stranden har blitt enda mer robust og mer praktisk å bruke." Fra Lyd og bilde 5.9 2018: Testen sier videre:

"Den har fortsatt et skikkelig stort lydbilde med en fyldig klang, og det er dynamikk så det holder."
"UE Megaboom 3 har dessuten fått en rekkevidde på opptil 45 meter, slik at musikken ikke pauser om man går og henter noe å drikke ved bassenget. Som tidligere kan man dessuten koble sammen opp til 150 (!) høyttalere for en skikkelig partymodus"

Denne høyttaleren leveres i flere forskjellige farger: Sort, grønn, lilla, blå og rød
JBL Boombox elkjop.no

JBL Boombox - Vanntett trådløs høyttaler

"Tross sin relativt lille størrelse har JBL Boombox en stor lyd med skikkelig bassgjengivelse" Fra Lyd og bilde 23.4 2018: Testen sier videre:

"Størrelsen er passe, designen er moderne, og den er tilstrekkelig lett til at man faktisk skal kunne bære rundt på den"
"Sammen med den heidundrende bassen kan man få i gang hvilken som helst fest. Man kan til og med ha bassengfester siden den er vanntett, og koble sammen opptil 100 stykker for å dekke et helt festivalområde. En klar favoritt til sommerens fester"

Denne høyttaleren leveres i sort og kamuflasjefarget utførelse
Les mer om Samsung HW760 og HW761

Samsung MS760 og MS761 lydplanke med multirom

"Flott lyd til større skjermer" Fra lydogbilde.no 31.01.2018. Testen sier videre:

"Lyden er klar og åpen, og lydbildet på film i surround er stort. Støtter trådløse bakhøyttalere, subwoofer og multiromsfunksjon"
"Film og musikk med surroundlyd låter stort, og man får et godt inntrykk av lyd som er ment å komme bakfra. Lyden av dialoger er klokkeklar, det er ikke mange som slår Samsung på evnen til å gjengi lyden så naturtro som mulig"

Denne lydplanken leveres i sort og i sølv utførelse
Marshall Stanmore - Anbefalt Tek.no

Marshall Stanmore Trådløs Multiroom-høyttaler

"Sender nostalgi- og godfølelsen til himmels" Fra Tek.no oktober 2017: Testen sier videre:

"..og Stanmore leverer definitivt varene. Fra den nøkterne og nære vokalen til Odd Nordstoga, til klassiske koralstykker som den skotske «Loch Lomond», til det hakket mer syntetiske lydbildet i Galantis' «Peanut Butter Jelly» er opplevelsen alltid den samme: Stanmore låter skikkelig trivelig."
"Og apropos volum: det er rett og slett helt enorme mengder volum du får ut av denne boksen, størrelsen tatt i betraktning."

Denne høyttaleren leveres i sort og krem utførelse
Les mer om Sonos one

Sonos One

"Utrolig mye lyd i en liten forpakning" Fra tek.no 18.10.2017. Testen sier videre:

"Utrolig enkelt oppsett. Sonos har vært med i bransjen lenge, og virkelig perfeksjonert oppsettet av høyttalerne sine. Du trenger bare å koble til strømkontakten før du gjør resten av høyttaleroppsettet via Sonos' mobilapp."
"Det er imponerende hvor mye lyd den lille Sonos One-høyttaleren klarer å lage. Sonos har dyttet inn et lite diskantelement og et langt større «midwoofer»-element for å ta seg av avspillingen, og komboen er ypperlig."

Sonos One kan leveres i sort og i hvit utførelse

Addont10 mk2

Audio Pro Addon T10 2. Gen

"Mesteren er tilbake" Fra lydogbilde.no 11.08.2017. Testen sier videre:

"Det er imponerende å lykkes med å forbedre det som har vært den beste trådløse høyttaleren." "2013s beste trådløse høyttaler er tilbake i en oppgradert versjon. På utsiden er det meste velkjent med det stilrene og elegante utseendet. Håndteringen har blitt bedre nå når man slipper å holde styr på en fjernkontroll. Og den har fått en basskontroll slik at man selv kan velge hvor sure naboer man vil ha. For Addon T10 Gen 2 har skikkelige krefter som fyller et helt rom med enda renere og vakrere lyd. Og det uten synlige anstrengelser. Hatten av!
Bose Revolve+

Bose Soundlink Revolve Plus

"Rundtspillende termos" Fra lydogbilde.no 11.08.2017. Testen sier videre:

"Størrelsen på Revolve+ er betydelig mindre enn mange av de andre høyttalerne i testen. Omtrent som en mindre termos, noe også formen minner om. Som vanlig med Bose er kvalitetsfølelsen på topp, med solid metall rundt omkring og gummiert topp og bunn. Det myke bærehåndtaket gjør det enkelt å ta med høyttaleren fra rom til rom, til og med til baderommet, takket være sprutsikkerheten. Da er det ekstra smidig at den også kjører på batteri."
"Portabel og batteridrevet. Sprutsikker IPX4. Kan parkobles. Bra lyd for størrelsen.
Sony Srsx33

Sony SRS-XB30

"Mobilhøyttaler med innebygget lysshow" fra dinside.no 26.06.2017. Testen sier videre:

"Rikelig med volum og godt med bass, lav forvrengning ved høyt volum, 24 timers batteritid, kan nødlade telefonen, handsfree-funksjon, kan pares med annen XB-høyttaler i stereooppsett, blinkende lys for den som er glad i sånt"

"Sony har snekret sammen nok en meget god høyttaler i XB30 og befester sin posisjon som en av de ledende produsentene av bærbar lyd. XB30 leverer rikelig med lyd, både volum- og bassmessig, og egner seg derfor brillfint som festhøyttaler. Selv på svært høyt volum er det lite forvrengning i lyden, og høyttaleren fyller lett en hybel eller et stuerom av normal størrelse."
Audiopro Addon C10

Audio Pro Addon C10

"Den største høyttaleren i Audio Pros multiromsløsning spiller kraftfullt og kontrollert" Fra lydogbilde.no 02.06.2017. Testen sier videre:

"Det fine med mange av Audio Pros høyttalere er at til tross for at de spiller kontrollert og korrekt, aldri låter de kjedelig. Langt fra. Drar man på volumet og kjører Silen Shout med The Knife pumper bassen slik at man står i fare for å forstyrre naboene. Men med full kontroll. Samtidig kan man lytte til en akustisk konsert og føle at man sitter på plass. Utmerket følelse av tilstedeværelse, og hver detalj kommer frem, uten antydning til hvass diskant."

Audio Pros første reelle multiromshøyttaler pryder ethvert rom med sin enkle design. Den er enkel å koble til og låter akkurat like bra som sine mindre tilkoblede forgjengere. Det er støtte for alle nødvendige musikktjenester, og den har både Airplay og Spotify Connect.
UE Wonderboom - best i test

UltimateEars Wonderboom

"Fyldig og engasjerende lyd med god bass". Fra tek.no april 2017. Testen sier videre:

«Wonderboom blir det nyeste medlemmet av UE-familien, og er alternativet for de som syns Boom og Megaboom-høyttalerne er i største laget. Wonderboom kan sees på som en kortere, feitere versjon av sine storvokste konkurrenter.»

«Akkurat som sine storesøsken har Wonderboom 360-graders lyd og IPX7-vannbestandighet. Dermed kan du i teorien holde høyttaleren én meter under vann i 30 minutter, selv om dette ikke vil gi den beste lydopplevelsen. Du slipper også å hoppe etter dersom den faller uti bassenget, den flyter nemlig fint helt av seg selv.»

Audio Pro Addon C5

Audio Pro Addon C5 

"Vellyd til kjøkkenet. Mindre trykk til lavere pris, men akkurat like hyggelig" Fra lydogbilde.no 03.06.2017. Testen sier videre: 

"Med et mindre format og likeledes mindre prislapp enn C10, kan lillebror være et alternativ for mindre rom. Ettersom den heller ikke spiller like høyt eller dypt som storebror, strekker den ikke helt til som hovedhøyttaler. Men den kan være et godt alternativ til soverommet eller kjøkkenet. Med en fin design lar man den gjerne stå fremme, og C5 kan dessuten fås i rosa. Men også C5 sliter med små håndteringsfeil som forhåpentligvis kan løses."

"Pen høyttaler i fire fargevalg. Mange musikk-kilder. Tiltalende og korrekt lyd."
Sonos Playbase

Sonos Playbase

"Sonos viser nok en gang hvorfor navnet deres har blitt synonymt med hjemmestrømming" Fra tek.no 06.04.2017. Testen sier videre:

"Med justeringen av plassering og romstørrelse i orden endrer lyden vi får servert til det bedre. Klangen og luftigheten er blitt bedre, og man får en fornemmelse av at anlegget er langt større enn hva det egentlig er.

Sonos skal ha brukt mye tid å få plass til et basselement i Playbase uten at det skulle gjøre enheten høyere, og det har de virkelig fått til. Bassen er rett og slett imponerende uavhengig av størrelsen, og tatt i betraktning hva slags formfaktor det kommer fra er det virkelig sterkt."

"Sonos viser nok en gang at de er å regne med i toppen blant produsenter av multiromsløsninger. Sonos Playbase sklir inn som et slags nav til TV-en din, hvor du kan sette TV-en rett på høyttaleren – så lenge den ikke er tyngre enn 45 kilogram."

Megaboom best i test

Ultimate Ears Megaboom

«Megalyd i maksiformat» Fra lydogbilde.no 12.05.2017. Testen sier videre:

"UE Megaboom er som skapt for sommerens utendørsfester. Den er vanntett slik at man ikke bør være urolig for å ta den med til stranden. Batteriet holder godt og vel fra morgen til kveld. Og den har tilstrekkelige ressurser slik at alle hører musikken. Om ikke kan man koble sammen flere stykker for enda flere lydressurser. Men det er ikke muskler uten finesse, Megaboom låter dessuten aldeles utmerket. La strandpartyet begynne!"

"Som ventet er lyden akkurat så tøff og massiv som den må være for en slik høyttaler. Det finnes godt med ressurser, og bassen er virkelig påtakelig, selv om den ikke når ned til de aller laveste frekvensene. Men det innebærer ikke at kvaliteten blir lidende. Megaboom har et meget tydelig mellomregister, med bra detaljer. Lydbildet er virkelig stort, med en fyldig klang, og det er dynamikk så det holder. Med equalizeren kan man trimme lyden så den passer musikken."


Marshall best i test

Marshall Woburn

«En høyttaler som virkelig gjør ære på Marshall-navnet. Woburn er enkel, pen og bråkete.» Fra tek.no 7.11.2016. Testen sier videre:

Her får du mest lyd for pengene dine, og spiller den ikke perfekt i rommet du setter den i er det en smal sak å stille lyden slik at den passer med de fysiske knottene på toppen. Enkelt og greit, og akkurat slik en god Bluetooth-høyttaler skal være. Ikke for mye utenomsnakk. Bare masse, masse lyd.

Andre høydepunkt fra testen:

 • Spiller veldig, veldig høyt
 • Den mest stuevennlige designen
 • Engasjerende spillestil som aldri blir kjedelig
 • Har enkle justeringsmuligheter på toppen

Les mer og kjøp Marshall Woburn her.

Sonos Play:5

Sonos Play:5

«Mesteren av multiromslyd.» Fra lydogbilde.no 8.4.2015. Testen sier videre:

Lydkvaliteten er fremragende, programvaren suveren og antall av strømmetjenester svimlende.

Grensesnittet er det mest gjennomarbeidede, oppsettet enkelt og utvalget av strømmetjenester er suverent. Og det uten å koste mer enn de andre store høyttalerne i testen. Det er blitt stor konkurranse på multiromslyd, men Sonos står distansen.

Les mer og kjøp Sonos Play:5. Du kan også lese mer om Sonos Play:1 og Play:3.
Sonos Playbar

Sonos Playbar

«Sonos Playbar låter klart best på musikk. Dette er den mest gjennomførte lydplanken, som med sine 90 cm best kler TV-er fra 40 tommer og oppover.» Fra Lyd & bilde den 10.12.2013. Testen sier videre:

Playbar kobles til nettverket med Ethernet-kabel, for å kunne strømme musikk fra en nettverksserver eller -PC. Tilgjengelig er også strømmetjenester som Spotify og Wimp (også HiFi). Det hele styres elegant fra Sonos Controller-appen for Android og iOS. Ekstra kult er det at man kan lage spillelister på tvers av kildene. Velg en låt fra PC-en, legg til neste sang fra Spotify, og deretter en låt fra Wimp, og alt fungerer sømløst.

Dette er den mest naturlige lyden av noen av lydplankene, og Playbar har en fyldigere bass enn de andre uten subwoofer. Enda mer bass kan du få med subwooferen Sonos SUB. Du kan også få ekte surroundlyd med to Sonos Play:1 som bakhøyttalere. Mulighetene er mange. Men også alene funker Playbar fint."

Les mer og kjøp Sonos Playbar.

Produktene:

Ingen produkter er tilgjenglig

JBL Boombox trådløs høyttaler (sort) JBL Boombox trådløs høyttaler (sort)
JBLBOOMBOXBLK
JBL Boombox trådløs høyttaler (sort)
4 990
Demovare fra kr 3 992
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Bærbar Bluetooth-høyttaler
 • Vanntett IPX7
 • 24 t batteritid
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • Bærbar Bluetooth-høyttaler
 • Vanntett IPX7
 • 24 timers spilletid
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
 • Medium multiroom-høyttaler
 • Bluetooth 4.1, Wi-Fi
 • Chromecast, Spotify Connect
  
 
 
 • Medium multiroom-høyttaler
 • Bluetooth 4.1, Wi-Fi
 • Chromecast, Spotify Connect
  
 
Sonos One høyttaler (hvit) Sonos One høyttaler (hvit)
SONOSONEWH
Sonos One høyttaler (hvit)
1 497
 
 
 • Kompakt trådløs høyttaler
 • Stemmestyring*
 • Musikkstrømming, multiroom
  
 
Sonos One høyttaler (sort) Sonos One høyttaler (sort)
SONOSONEBK
Sonos One høyttaler (sort)
1 497
 
 
 • Kompakt trådløs høyttaler
 • Stemmestyring
 • Musikkstrømming, multiroom
  
 
 
 • 5 kanals lydplanke
 • Bluetooth, Wi-Fi
 • Kraftig bass
  
 
 
 • 5 kanals lydplanke
 • Bluetooth, Wi-Fi
 • Kraftig bass
  
 
Utgått produkt 
 • Stereohøyttaler
 • Bluetooth, line-input
 • USB til mobillading
  
 
Utgått produkt 
 • Stereohøyttaler
 • Bluetooth, line-input
 • USB til mobillading
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360° Sound
 • Opptil 16 t spilletid
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360° Sound
 • Opptil 16 t spilletid
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • Extra Bass, Party Chain
 • Bluetooth, 24 t batteritid
  
 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • Extra Bass, Party Chain
 • Bluetooth, 24 t batteritid
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • Extra Bass, Party Chain
 • Bluetooth, 24 t batteritid
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • Extra Bass, Party Chain
 • Bluetooth, 24 t batteritid
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • Extra Bass, Party Chain
 • Bluetooth, 24 t batteritid
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • 2x40W høyttalere
 • Bluetooth/Dual line-inngang
 • Justerbar bass/treble
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
 • 2x40W høyttalere
 • Bluetooth/Dual line-inngang
 • Justerbar bass/treble
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
 • 2x40W høyttalere
 • Bluetooth/Dual line-inngang
 • Justerbar bass/treble
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (grå) Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (grå)
UEWONBOOMGY
Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (grå)
799
Demovare fra kr 639
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
 
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 27.11.2019  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (sort) Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (sort)
UEWONBOOMBK
Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (sort)
799
Demovare fra kr 639
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 20.11.2019  
 • Bærbar, trådløs høyttaler
 • 360 graders lyd
 • Helt vanntett
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
 • 40W stereohøyttaler
 • Bluetooth
 • Spotify Connect, AirPlay
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
 • 40W stereohøyttaler
 • Bluetooth
 • Spotify Connect, AirPlay
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
 • 40W stereohøyttaler
 • Bluetooth
 • Spotify Connect, AirPlay
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
 • 40W stereohøyttaler
 • Bluetooth
 • Spotify Connect, AirPlay
  
 
Sonos Playbase (sort)
PLAYBASEBK
Sonos Playbase (sort)
7 998
Demovare fra kr 6 798
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
 • Home Cinema soundbase
 • Trådløs strømming
 • Multiroom
  
 
Sonos Playbase (hvit)
PLAYBASEWH
Sonos Playbase (hvit)
7 998
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (25+)  
 • Home Cinema soundbase
 • Trådløs strømming
 • Multiroom
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar, vintage høyttaler
 • Bluetooth, RCA
 • Digital inngang
  
 
Utgått produkt 
 • Bærbar vintage-høyttaler
 • Bluetooth, RCA
 • Digital input
  
 

Sist oppdatert: 22.06.2018 12:17:55