Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
En smilende familie samlet rundt kjøkkenbordet

Dingsene som gir deg bedre tid og mindre stress

Frigi litt tid til avslapning, å skifte fokus eller å rett og slett spise et godt måltid er små steg på veien til et mer balansert og mindre stressende liv. Disse tidsbesparende dingsene kan hjelpe deg på vei..

En travel hverdag er ikke bare en del av det moderne livet, det har til og med blitt et nytt statussymbol. Men det gjør også at mange føler seg stresset og ulykkelig.

Teknologi kan være en del av problemet, avhengig av hvordan du bruker den. Men det kan også hjelpe deg å frigi tid og til og med leve et litt mer balansert og produktivt liv. Vi kan ikke love at disse tidsbesparende dingsene vil forandre livet ditt, men de kan absolutt få deg på riktig vei. Og du trenger ikke å bekymre deg om detaljene.

En kvinne ligger i senga med et smil om munnen

Opp og hopp

Måten du våkner på og hvordan du tilbringer morgenen din kan påvirke resten av dagen. De fleste våkner til en høylytt og irriterende alarm, noe som gjør at deres første våkne øyeblikk blir brukt til desperat fomling etter slumreknappen. Hva om du heller våknet til en behagelig og varm soloppgang, selv midt på vinteren, istedenfor?

Med smart belysning, slik som Philips Hue-serien, kan du skape et perfekt og naturlig morgenlys. Og det er ikke bare til hjelp om morgenen: Ha full kontroll over intensiteten, fargetemperaturen og fargen på lysene utover dagen slik at du peppes opp når du trenger det og roes ned når det nærmer seg leggetid. På den måten får du mer ut av dagen. Og neste morgen vil det behagelige morgenlyset få deg klar til en ny dag, enda en gang.

En robotstøvsuger: en sirkelformet, stor puck som rengjør gulv

De kjedelige, men nødvendige oppgavene

Vanligvis er det de små tingene i livet som stjeler mest tid. Å vaske huset kan, ifølge et estimat, ta opp til 66 minutter av hver eneste dag. Derfor kan det å få litt hjelp til rengjøringen være bokstavelig talt tids- og energibesparende.

Du kan overlate støvsuging av de smulete gulvene til en smart, pålitelig og hardtarbeidende dings. En avansert robotstøvsuger, slik som Roomba 980, er koblet til WiFi-nettverket og kan fjernstyres via mobiltelefonen. Dette gjør at den kan gjøre jobben sin mens du er på jobb, slik at du kommer hjem til et rent hus. Du kan til og med sette opp faste tidsskjemaer for støvsugingen, slik at alt foregår helt automatisk. Hybelkaninenes herredømme er over for alltid.

En smart dørlås som fungerer uten nøkkel

Nøkkelen til et nøkkelfritt liv

Høres dette kjent ut: Du er på vei ut døra, du har så vidt nok tid til å rekke bussen. Du snur deg for å låse døra – eller enda verre, den smeller igjen bak deg – du føler et snev av panikk: nøkkelen er ikke i lomma di. Frenetisk leting etter nøkkel følger så. Antagelig et velkjent scenario for veldig mange.

Heldigvis kan disse små paniske situasjonene høre fortiden til. Bytt dørlås til en smartlås og nøkkelen vil være digital. Det vil si at det ikke er noen fysiske nøkler som kan bli glemt noe sted. Dessuten kan du dele dørkoder med andre, lett som bare det: En engangskode med tidsbegrenset bruk sørger for det. Noen smartlåser kan åpnes og låses via en app, i tillegg til å vise deg om låsen er i bruk.

Føttene til tre personer med ullsokker på

Smart oppvarming

Hvor behagelig ville det ikke ha vært å komme hjem til ferdig oppvarmet bolig når vinteren setter inn? Med smart oppvarming – gjennom produkter slik som Mill eller Adax’ WiFi-styrte panelovner – kan du styre temperaturen i alle rom via mobiltelefonen. Enten du er hjemme, på jobb eller på vei hjem fra en ferie.

Dyre strømregninger er en vanlig kilde til bekymring og stress på vinterstid. Å få strømregningen til å avspeile ditt faktiske behov er ikke bare en fordel for din personlige økonomi, det er også bra for miljøet. Hvis du ikke ønsker å skifte ut alle oppvarmingskilder i huset, kan smarte WiFi-plugger gi deg mange av de samme fordelene.

En kvinne sitter på en sofa med en mobiltelefon i hånda

Strøm uten stress

Selv om vi omgir oss selv med haugevis av smarte dingser hver dag, bruker vi mye tid på å skifte mellom ulike teknologier, apper og enheter.

En Chromecast vil gjøre at kommunikasjonen mellom enhetene dine går smidigere når det kommer til strømming av video eller musikk. Istedenfor å bruke kabler, å styre med et tastatur koblet til TVen eller å bruke spillkonsoller, kan du bare finne innholdet på mobilen, trykke på en knapp og vips – innholdet spilles av på TV-en eller stereoen.

Finn ut mer om våre ulike tidsbesparende produkter:

Philips Hue produkter
 iRobot produkter
 Yale produkter
 Mill produkter
Adax produkter
Chromecast produkter

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: