Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
 Få bedre helse og et sunnere liv med Elkjøp

Få bedre helse og et sunnere liv med Elkjøp

Hos oss finner du produktene du trenger for å oppnå et sunnere liv, mer treningsglede og ekstra velvære i hverdagen. Ta en titt og la deg inspirere.
 Få orden på treningen

Få orden på treningen

Bli kvitt latskapen med en mengde produkter som vil inspirere og motivere deg til å bruke mer tid på treningssenteret, på joggetur eller på sykkelen. Oppnå og sett deg mål på en spennende og inspirerende måte. Våre produkter viser både fremgang og hjelper deg med inspirasjonen videre.

Finn sportsklokker, aktivitetsarmbånd eller hodetelefoner til treningen. Se også vårt utvalg av yogamatter, hoppetau og manualer. Les mer her.

 Få orden på kostholdet

Få orden på kostholdet

Gjør hverdagsmaten sunnere, samtidig som du bevarer den gode smaken. Overrask familien med en lekker middag eller frokost og imponer med smakfulle juice og smoothies. Hos oss finner du en rekke produkter som gjør det enkelt å lage sunn mat til hele familien.

Les mer om våre produkter her.

 Få orden på helsen

Få orden på helsen

Våre intelligente produkter hjelper deg med å holde styr på egen helse. Mål blodtrykket hjemme, forbedre blodsirkulasjonen og ta enkelt temperaturen på barna eller deg selv.

Våre smarte badevekter, termometre og sirkulasjonstrenere gjør det enkelt å holde øye med helsen. Les mer om våre smarte helseprodukter her.

Få hjelp mot ømme muskler

Elkjøp hjelper deg med ømme muskler

Ømme muskler og ledd er blitt en landeplage. Det skyldes blant annet at stadig flere bruker tiden foran datamaskiner, nettbrett og mobilen. Men er du lei av å reise til fysioterapeut eller massør for å få hjelp med plagene? Løsningen på problemet er Expain.

Expain har en rekke enheter som hjelper deg med smerter i nakke og rygg- i ditt eget hjem, og dermed kan du få hjelp med problemet når det oppstår uten å måtte bestille time hos en spesialist. Prøv for eksempel en muskelanalysator som forteller deg om når du skal bevege deg for å forebygge smerter etter gjennom lange dager på kontoret.

Les mer om Expain her.

 Vi hjelper deg med ditt hjemmespa

Vi hjelper deg med ditt hjemmespa

Et sunt sinn gir en sunn kropp. Alle har vi fortjent litt ekstra pleie og med vår samling av produkter vil du få en perfekt hjemmespaopplevelse. Ta et avslappende fotbad, lag stilige krøller og få silkemyk hud.

Se vårt store utvalg av barbering for menn og kvinner, bodygrooming, pedikyr, manikyr, massasjeprodukter og mye mer som hører til et hvert hjemmespa. Les mer her.

Sist oppdatert: 10.10.2016 12:29:03