Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Barnas helgefavoritt

Barnas helgefavoritter

Kapselmaskiner bør være til glede for hele familien – ikke bare for de voksne. Derfor har Tassimo et stort utvalg kapsler som gjør det enkelt å servere deilige, varme drikker til både store og små.

En smak for alle

Når storfamilien kommer hjem etter en lang dag med lek og aktivitet utendørs, er det ingenting som føles bedre og mer fortjent enn en kopp god og varmende drikke. For barna er det spesielt viktig å få i seg noe som varmer opp kroppen og gir påfyll av energi. Dersom familien ønsker vidt forskjellig drikke i koppen, er det ikke noe problem. Med Tassimos kapsler kan alle få viljen sin.

I hverdagen vil barna elske Tassimos mange te-varianter, som for eksempel Forrest Fruit og English Breakfast. Tilsett gjerne oppi en liten skvett melk og en teskje med honning for å gi teen en deilig fylde og naturlig sødme. I helgen råder det imidlertid ingen tvil om hva de minste helst ønsker i koppen. Da er det sjokolade som gjelder.

Slik kan alle i familien få sin favorittdrikk. Vil du imponere kaffegjestene? Les mer her.

Børnenes weekendfavorit
Barnas helgefavoritt

Kakao er ikke bare kakao

Alle elsker sjokolade, og Tassimos eventyrlige kakaovarianter blir raskt en helgefavoritt for barn og voksne. Kakao kan være så mangt – i hvert fall med Tassimo. Hva blir deres favoritt? Blir det smaken av verdens mest populære kjeks, Oreo. Den folkekjære smaken av Freia Regia? Eller kanskje kakaoen fra en av verdens største konfektfabrikanter, Cadbury? Finn en favoritt – eller enda bedre – bytt mellom de forskjellige smakene! Kos dere med variasjonen, og oppdag noe nytt og spennende fra helg til helg. Hvis du i tillegg eksperimenterer litt, finner du fort ut at varm sjokolade kan nytes på mange forskjellige måter.

Slik kan du få en perfekt start på dagen. Lyst på kaffe som er like god som den du får på kafé? Les mer her.

Hvorfor ikke bruke Tassimo til å lage vafler med smak av cappuccino? Hvis du trenger litt inspirasjon til å komme i gang, kan du starte med å prøve disse enkle oppskriftene som hele familien vil elske:

Iskaffe med Mocca

1 Tassimo Freia Varm Sjokolade

1 Tassimo Gevalia Original

2 kuler sjokoladeis

Krydret Freia varm sjokolade med marshmallows

1 Tassimo Freia varm sjokolade

0,5 tsk. kardemomme

10 mini marshmallows

Kremet brownie med kaffe

1 Tassimo Gevalia Original

1 teskje brunt sukker

1 spiseskje pisket krem på toppen

0.5 brownie (smuldret)

Iskaffe

1 TASSIMO Gevalia Original

1 teskje sukker

4 isbiter

1 stor kule vaniljeis

Cappucino vafler

1 Tassimo Gevalia Cappuccino

50 g smør

2 egg

150 g mel

50 g sukker

1 klype salt

Fett til vaffeljernet

Barnas helgefavoritt til varme drikker. Prøv Tassimo kapselmaskinen som har alle de kjente kakao og te-favorittene

Sist oppdatert: 27.05.2016 08:53:49