Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Lenovo Tab 4 10 Plus - perfekt ytelse, perfekt design

Med Lenovo Tab 4 10 Plus forenes design og ytelse i en perfekt kombinasjon. Bak det slanke, stilrene designet finner man nemlig en premium Android-drevet enhet som vil dekke selv de mest krevende behovene.
 Lenovo Tab 4 10 Plus

Formes etter hverdagen

Som nettbrett er Tab 4 10 Plus noe helt unikt. Du kan nemlig forvandle den slik du vil, og etter dine behov. Med ulike pakker kan du forme både bruken og utseendet på nettbrettet slik at det passer hverdagen din.

En 2-i-1 arbeidshest

Med en egen produktivitetspakke får du et tastatur som også fungerer som støtte. Pakken fungerer optimalt med det innebygde systemet og du vil kunne gjøre akkurat de arbeidsoppgavene som hverdagen byr på – uansett hvor du er.

Barnas nye bestevenn

Å finne det ultimate nettbrettet til barna kan være en utfordring. Med en egen barnepakke får du optimal beskyttelse til din nye Tab 4 10 Plus og barnet får en fargerik, støtsikker bestevenn. Pakken inneholder et deksel, skjermfilter og morsomme 3M-klistremerker.

 Lenovo Tab 4 10 Plus

Uknuselig storslagenhet

Det slanke og nette designet vil ikke bare gjøre Tab 4 10 Plus til en favoritt i sekken eller veska, den er også svært holdbar med sitt doble glass som sikrer mot riper. Skjermen med Full HD vil også ta underholdningen til nye nivåer og med Dolby Atmos matcher lyd og bilde perfekt.

Tab 4 10 Plus har dessuten en fantastisk ytelse og med en 64-bits Octa Core Snapdragon-prosessor vil du kunne gjøre akkurat det du vil på nettbrettet, og enda litt mer. Og siden nettbrettet er laget for å fungere for både små og store er det plass til både NRK Super, Netflix, store og små ferieminner. Alt trygt beskyttet med en fingerprintsleser som gir både trygg og enkel innlogging. Med flere brukerkontoer kan alle ha sitt personlige område, med sitt personlige preg. Allsidig, trygt og med mer enn nok plass.

Sist oppdatert: 11.07.2018 13:22:44