Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Surface Studio

Surface Studio – Gjør ditt skrivebord til Studio

Surface Studio er storstilt utformet for at du skal kunne skape og gi liv til dine ideer. Du kan stille den stille den oppreist for å skisse, male og redigere bilder eller legge den flatt for å jobbe mer presist, akkurat som i et kreativt verksted. Med Surface Studio er mulighetene uendelige.
Surface Studio

Et tomt lerret, til dine ideer

Uansett om du bruker Surface Studio i oppreist posisjon eller liggende i studioplassering får du fantastisk allsidighet som styrker din kreative prosess. Med Studio kan du trykke, dra, visualisere og utvikle dine ideer, akkurat som på papir. De unike verktøyene, som Surface-pennen (inkludert), Surface Dial og Windows Ink gir deg enda større kontroll over arbeidene.

Med Intel Core i5 eller i7-prosessorer, samt dedikert NVIDIA GeForce-grafikk er Surface Studio også den ultimate enheten for programvare som eksempelvis SOLIDWORKS eller Adobe Premiere Pro.

Surface Studio

Enestående skjerm

Surface Studio er utrustet med en unik, 28” stor PixelSense-bildeskjerm som er påfallende stor, vaker og tynn. Skjermen har en utrolig bildekvalitet og 10-biters fargedybde, noe som lar deg visualisere dine ideer på samme måte som når du maler, redigerer og designer. Se ideene dine vekkes til live med 13,5 millioner piksler i virkelighetsnære farger og skarphet. Bildene blir like inspirerende, uansett om du ser de fra avstand eller tett opptil.

Surface Studio er først og fremst en kreativ kjempe, men den er også et perfekt produkt i arbeidslivet. Den knivskarpe og justerbare bildeskjermen er perfekt for teamarbeid og for å dele arbeid meg kollegaer.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Kjøp supportavtale for datamaskin og få en enklere PC-hverdag.

Supportavtale for datamaskin

Få en enklere PC-hverdag med våre KNOWHOW-tjenester. Med en supportavtale installerer vi PC-en på samme måte som ved klargjøring. I tillegg får du ubegrenset support i hele avtaleperioden. Du velger selv lengden, opp til 36 måneder.

Surface Studio - Gjør noe fantastiskSist oppdatert: 22.09.2017 09:51:16