Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Surface Laptop

Surface Laptop - Performance gjort personlig

Hvorfor velge mellom kraft og bærbarhet? Den vakre og nyskapende Surface Laptop er en bærbar PC som gir deg den perfekte balansen av begge.
Surface Laptop – Vakker, slank og sterk

Vakker, slank og sterk

Surface Laptop er slående vakker og stilren, men samtidig både intelligent og kraftfull. Premium-PC-en er både lett og slank, slik at du enkelt kan ta den med deg i vesken. Dette gjør den til et perfekt valg for studenten så vel som for deg som er mye ute på reise. Med Intel® Core™ i5 eller i7 prosessorer, ett langvarig batteri, opptil 512 GB SSD-lagring og en mengde andre egenskaper som gjør Surface Laptop perfekt for deg og dine fremtidsambisjoner.

13.5” Pixelsense

En fantastisk touchskjerm

Opplev raskere, enklere og mer naturlige navigeringsmuligheter med PC-ens PixelSense™-touchskjerm. Skjermen, som er på 13,5” viser klare, sterke farger i 3,4 millioner piksler. Skjermen er dessuten kantløs, noe som skaper en utrolig bildeopplevelse og større arbeidsområde for de gode ideene. Med den intelligente og følsomme Surface-pennen (selges separat) kan du også tegne og skisse – direkte på skjermen.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

 Det beste fra Microsoft med Office og nye Windows 10S

Opplev nye Windows 10S

Surface Laptop er laget for Windows 10 S, et nytt operativsystem med overlegne prestasjoner, og effektiv sikkerhet. Selv om 10S på mange måter gir en helt ny opplevelse er det fortsatt det Windows man kjenner igjen, med Microsoft-verifiserte applikasjoner som leveres via Microsoft Store. Med Surface Laptop får du også mest mulig ut av Microsoft Office. PC-ens Signature-tastatur, kledd i Alcantara®-tøy gir en naturlig og intuitiv skriveopplevelse som få andre bærbare PC-er kan måle seg med.

Med Surface Laptop kan du logge inn via ansiktsigjennkjenning

Gå i ett med PC-en din

Surface Laptop gir innovativ teknikk et nytt ansikt. Med høyintelligent ansiktsgjennkjenning (Windows Hello face sign-in kamera) kan du logge inn på Surface kun ved å vise ansiktet ditt. Teknikken er biometrisk, der kameraet leser inn og logger ulike punkter som er unike for ditt ansikt. Surface Laptop er dessuten laget for å huske flere ansikter enn bare ett, slik at hele familien kan ha hver sin bruker.