Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Surface Laptop 2

Surface Laptop - Performance gjort personlig

Hvorfor velge mellom kraft og bærbarhet? Den vakre og nyskapende Surface Laptop 2 er en bærbar PC som gir deg den perfekte balansen av begge.
8. gen. Intel Core processor

Mer kraft til lidenskapene dine

Nye Surface Laptop 2 gir deg mer datakraft til å gjøre det du ønsker, med den nyeste 8. generasjon Intel® Core™-prosessoren. Med opptil 14,5 timers batteritid får du også tid til litt Netflix.

 13,5” touchskjerm

Vær kreativ

La ideene dine flyte fra fingertuppene dine på den fantastiske 13,5-tommers touchskjermen, som gir deg rask, enkel navigering til jobb, kreativt arbeid eller deling av bilder med venner.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

Windows 10

Gjør mer med velkjente Windows

Kom i gang med Windows 10 Home. Gjør deg kjente funksjoner som Windows Hello Sign-in uten passord og gjør jobben optimalt med Office 365 på Windows.

 Tynn og elegant

Legg den i vesken og dra

Skill deg ut og kompletter stilen din med slanke og elegante Surface Laptop 2, som enkelt får plass i vesken. Surface Laptop 2 kommer med i et utvalg av fargetoner, inkludert ny, klassisk svart.

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: