Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Streaming og recording

Spill inn og strøm gamingen din 

Streaming og recording har kommet for å bli. Livesendinger på Twitch og in-game-strømming av spill som CS:GO og League of Legends tiltrekker seg millioner av seere. Kvaliteten på innholdet er dessuten bedre enn noensinne. Med Elkjøps produkter for gamerecording, lydinnspilling og strømming får du alt utstyret du trenger. Spill inn gameplay og strøm live i sylskarp HD-kvalitet, helt uten forstyrrende hakking.

Intel® Streamers Bootcamp med @AnneMunition - Your First Stream

Intel® Streamers Bootcamp med @AnneMunition - "Bit Rates, Frame Rates, and Processors"

Bli en streamer i verdensklasse med Intel® Streamers Bootcamp

Intel® Streamers Bootcamp er en serie inspirerende og pedagogiske videoer som er laget i samarbeid med noen av verdens beste streamere. Programmene, som er produsert av Intel, går i dybden av streaming og inneholder en rekke nyttige tips og triks. I serien kan du lære mer om hvordan du lager best mulig streamet innhold, hvilke tekniske forutsetninger som kreves for streaming, hvordan man best viser streamer fra eventer, multicaster på Twitch osv. I de to delene av serien over deler Twitch-, streaming- og sosiale medier-profilen @AnneMunition noen av sine beste tips for å komme i gang med streaming og hvilke krav streaming stiller til datamaskinen din.

Les mer om Elkjøps streamingprodukter her:

Spill inn gameplay og strøm direkte fra din PC med Elgato Game Capture HD60 Pro” title=

Elgato Game Capture HD60 Pro - Få med alt

Perfekt streaming. Perfekt kvalitet. Elgato Game Capture HD60 Pro er Elgatos toppmodell for PC og perfekt for deg som vil forevige de beste øyeblikkene. For tenk hvor kjipt det er om å gå glipp av noe når du briljerer i Overwatch, Starcraft 2 eller CS:GO?

HD60 Pro gir deg muligheten til å spille inn gameplay med skarp 1080p-oppløsning og 60 fps. Instant Gameview gir deg en hakkfri, ren opplevelse og den innebygde Live Streaming-funksjonen sørger for at du alltid har lynrask tilgang til Twitch og YouTube. Du kan også live-kommentere og spille inn flere ulike tracks på samme tid.

Razer mikrofoner

Mikrofoner for krystallklar lydkvalitet

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere spillet live med perfekt kvalitet. Mikrofonene er i en klasse for seg selv når det kommer til livestreaming på ulike kanaler som YouTube og Twitch.

Razers gaming-mikrofoner for strømming er av typen mikrofoner som ikke lar en eneste detalj gå til spille. Med seriens HD studiograds innspilling av lyd og en hel rekke muligheter for spesialtilpasning gir de gaming-tilpassede mikrofonene en helt utrolig og klar lyd. Elkjøp har et bredt utvalg av mikrofoner som alle tar gamingen til et helt nytt nivå

 Elgato Game Capture HD - en drøm for deg som elsker konsoll” title=

Strøm gameplay direkte fra din konsoll

Med Elgato Game Capture HD kan du enkelt spille inn gameplay fra din konsoll via HDMI og strømme direkte i en strålende kvalitet. Koble utstyret til din Xbox eller PlayStation for å dele spillopplevelsen med venner, fans eller lagre den til senere. Elgato Game Capture HD er utstyrt med avansert H.264 koding som sørger for at du kan få med selv de minste detaljer i 1080p-oppløsning.

Med Game Capture HD kan du spare gamingen retroaktivt, som er perfekt om du for eksempel glemmer å starte innspillingen fra starten. Du kan også redigere filmen etterpå og legge til musikk.

Spill i utmerket kvalitet med Logitech C922 webkamera”

Logitech C922 Pro Stream

Med Logitech C922 Pro Stream webkamera kan du ta dine websendinger til et helt nytt nivå. Kameraet spiller inn i 1080p-oppløsning og lar deg dessuten integrere live-bilder i feeden når du kommuniserer med publikum. C922 er en oppgradert versjon av kameraet C922 og er spesialutviklet for streaming og recording.

Kameraet har også en inkludert tripod som lar deg variere posisjonene på kameraet når du filmer egne reaksjoner. C922 med sine mange smarte funksjoner kan ved hjelp av broadcasting-appen XSplit få enda flere smarte muligheter.

Elgato + Logitech

Ingen produkter er tilgjenglig

Elgato Green Screen
ELGGREENSCREE
Elgato Green Screen
1 499
 
FØR 1995,-**
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
  • For video med profesjonell kvalitet
  • Krøllebestandig
  • Lett å sette opp
**Førpris: pris på elkjop.no 25.nov. Gjelder til kl. 15 24.des.
  
 
Logitech Brio 4K webkamera: Stream edition (sort)
LTBRIOSTREAM
Logitech Brio 4K webkamera: Stream edition (sort)
1 990
Demovare fra kr 1 492
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
  • 4K UHD videostrømming med 30 fps
  • 65°, 78° og 90° synsfelt
  • Kompatibel med Windows Hello
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: