Slik kan falske sms og eposter lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bestill tegnetime

Star Wars hos Elkjøp

Hos Elkjøp er vi så glade i Star Wars at vi har samlet alle våre Star Wars-produkter på denne siden. Vi har alt fra klokker, til droider, til alle de klassiske og nye filmene. Uansett om du allerede er en fan av Star Wars eller akkurat har oppdaget universet, vil du finne produktene du ønsker deg på denne siden.

May the force be with you

Kjøp Rogue One: A Star Wars Story hos Elkjøp i dag

Rogue One: A Star Wars Story

Regissøren Gareth Edwards fortsetter Star Wars suksessen og gir publikum en overlegen filmopplevelse med Rogue One: A Star Wars Story. Rogue One forteller historien om hva som egentlig skjedde mellom avsnitt III og IV, da The Rebel Alliance skulle ha tak i byggeplanene til dødsstjernen.

I Rogue One møter vi karakterer som Jyn Erso, Cassian Andor, K-2SO og Saw Gerrara – som alle spiller en vigtig rolle i kampen mot The Empire

Hos Elkjøp elsker vi Star Wars

Star Wars på Elkjøp

BB-8 droide

Nå kan du få en helt egen droide! BB-8 som ble introdusert til Star Wars universet i ”The Force Awakens”, kan nå bli din. BB-8 er en intuitiv droide, som lærer og tilpasser seg når du interagerer med den. Les mer om BB-8 her.

Star Wars på Elkjøp

Star Wars-spill

Lev deg inn i Star Wars-universet med et spennende Star Wars-spill. Opplev episke kamper i Star Wars Battlefront, eller kjemp sammen med Luke og Laia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Les mer om våre mange spill her.

Star Wars på Elkjøp

Star Wars-film

Finnes det noe bedre enn å se en god film? Star Wars er den ultimate film for en hyggelig filmkveld. Se nye og gamle klassikere på nytt, eller introduser dine barn for Star Wars gjennom LEGO-universet. Les mer om våre mange Star Wars-filmer her.

Star Wars på Elkjøp

Alt ekstra

Lyssverd selger vi desverre ikke, men her på Elkjøp elsker vi Star Wars så høyt, at vi ikke kan få nok av det. Vi har derfor kjøpt en masse ekstra Star Wars-ting til å ha i hyllene. Se alt ekstra vi har med Star Wars lenger ned på siden.

Sist oppdatert: 01.04.2016 14:48:00

Merke

Selgere

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler