Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bestill tegnetime

Star Wars hos Elkjøp

Hos Elkjøp er vi så glade i Star Wars at vi har samlet alle våre Star Wars-produkter på denne siden. Vi har alt fra klokker, til droider, til alle de klassiske og nye filmene. Uansett om du allerede er en fan av Star Wars eller akkurat har oppdaget universet, vil du finne produktene du ønsker deg på denne siden.

May the force be with you

Hos Elkjøp elsker vi Star Wars

Star Wars hos Elkjøp

Lenovo Mirage AR - Star Wars: Jedi Challenges

Har du alltid drømt om å slåss mot Darth Vader? Nå har du muligheten! Slipp din indre Jedi løs med denne (AR) augmented reality-pakken fra Lenovo og Disney. Star Wars: Jedi Challenges kan brukes med din smarttelefon. Ta Lenovo Mirage headsettet på, slå på lyssabelen og gjør deg klar til kamp. Pakken kjøper du hos Elkjøp. Les mer om Lenovo Mirage her.

Star Wars hos Elkjøp

Star Wars kampdroner

Med en Star Wars drone får du ikke bare en presis og kraftig drone, du får en drone med et utrolig detaljnivå som er håndmalt med høyt kvalitetsnivå. Din drone vil være et unikt Star Wars-produkt, med et unikt produksjonsnummer og displaykasse, slik at den kan ta seg best mulig ut. Les mer om Star Wars dronene her.

Star Wars på Elkjøp

BB-8 droide

Nå kan du få en helt egen droide! BB-8 som ble introdusert til Star Wars universet i ”The Force Awakens”, kan nå bli din. BB-8 er en intuitiv droide, som lærer og tilpasser seg når du interagerer med den. Les mer om BB-8 her.

Star Wars på Elkjøp

Star Wars-spill

Lev deg inn i Star Wars-universet med et spennende Star Wars-spill. Opplev episke kamper i Star Wars Battlefront, eller kjemp sammen med Luke og Laia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Les mer om våre mange spill her.

Star Wars på Elkjøp

Star Wars-film

Finnes det noe bedre enn å se en god film? Star Wars er den ultimate film for en hyggelig filmkveld. Se nye og gamle klassikere på nytt, eller introduser dine barn for Star Wars gjennom LEGO-universet. Les mer om våre mange Star Wars-filmer her.

Star Wars hos Elkjøp

Alt det lille ekstra

Vi hos Elkjøp elsker Star Wars så høyt at vi rett og slett ikke kan få nok. Derfor har vi kjøpt inn en masse ekstra Star Wars-produkter å ha i hyllene. Se alt ekstratilbehøret på denne siden.