Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia XZ Premium - verdens første mobil med 4K HDR-skjerm

Sony Xperia XZ Premium er verdens første smarttelefon med 4K HDR-oppløsning, som gir deg sylskarpe bilder på den 5,5” store skjermen. Motion EyeTM-kameraet sørger for at du får med alle detaljer i bilder og videoer, mens den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessoren gjør mobilen rask og effektiv.

Skjerm med 4K HDR

Hittil har 4K HDR-oppløsning vært forbeholdt TV-er i toppklassen, men nå kommer Xperia™ XZ Premium, som verdens første smarttelefon, med 4K HDR-skjerm. I klartekst betyr det en mobilskjerm med knivskarpe bilder, rene, sterke farger og optimale kontraster.

TRILUMINOS™ teknologien viser hele 138 % av fargespekteret som standard skjermer kan vise. Det betyr at alle nyanser kommer frem, og at bildene og videoene dine blir mer levende.

Sony Xperia XZ Premium silver

Motion Eye-kamera fanger opp alle detaljer

Motion Eye-kameraet er så avansert at det fanger opp detaljer det menneskelige øyet normalt ikke kan se. Den laserstyrte autofokusen og kameraets bevegelsessporing er alltid et skritt foran og begynner å ta bilder selv før du har trykket på utløserknappen. Med Motion Eye-kameraet kan du ta 960 bilder i sekundet og se dem i super slow-motion.

Både form og funksjon

Med Xperia™ XZ Premium er både elegant og brukervennlig. Ettersom telefonen er både vann- og støvavvisende*, slipper du å bekymre deg for den hvis du er ute en regnværsdag.

Bak- og forsiden er beskyttet av Corning® Gorilla® Glass 5, som også gjør det lett å tørke bort smuss og flekker.

Inni mobilen er det en kraftig Qualcomm® Snapdragon™ 835-prosessor, som gir deg lynrask oppkobling, fantastisk grafikk, enestående ytelse og et enda mer effektivt batteri. Kort sagt – en hurtigere, raskere og bedre mobilopplevelse.

Sony Xperia XZ Premium sort

*Xperia XZ Premium er vann- og støvavvisende og tåler bruk i f.eks. regnvær. Men husk: Alle åpninger må være helt lukket hvis du f. eks. skyller telefonen under kranen. Du bør ikke senke telefonen helt under vann, og du bør holde den bort fra saltvann, klorvann og drikkevarer. Garantien bortfaller ved feilbruk. Enheten har beskyttelsesstandard IP65/68. Du finner mer informasjon på www.sonymobile.com/waterproof. Merk at Xperia har en USB-port uten deksel. USB-porten må være helt tørr før du lader telefonen.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ubegrenset lagring for data med Elkjøp Cloud

Ta vare på viktige filer, personlige data og uerstattelige minner! Med Elkjøp Cloud får du online lagringsplass og kontinuerlig sikkerhetskopiering på nett. Alt skjer automatisk og du kan enkelt dele innholdet med andre uansett hvor du befinner deg.

Sist oppdatert: 18.05.2017 09:31:12