Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Sony Xperia XA1

Enestående kamera. Elegant design.
Dette er Sony Xperia XA1.

Sony Xperia XA1 er imponerende å se på, men imponerer også med måten den vil se deg på. Med sitt 23 megapiksler kamera vil den fange opp hverdagsøyeblikkene i høy kvalitet og med imponerende detaljer.
 Sony Xperia XA1

Forførende bildekvalitet

Tenk deg et kamera som fanger opp hverdagens øyeblikk, akkurat slik man opplever det der og da. Et kamera som tar vare på opplevelsen og setter fokus på hver minste detalj. Xperia XA1 har et kamera som gjør akkurat dette. Med 23 megapiksler, Exmor RS™-bildesensor for mobil og F2.0-objektiv vil bildene dine oppleves på en helt ny måte. Med mer lys, liv og enestående kvalitet.

 Sony Xperia XA1

Strålende selfies

Smil til Xperia XA1 og smarttelefonen vil smile tilbake til deg. Om du er alene i rampelyset eller deler det med vennegjengen vil selfiekameraet på telefonen fange gleden bak en hver selfie. Kameraets 23 mm vidvinkelobjektiv sørger for at man får med seg hele familien eller vennegjengen. Sony Xperia XA1 har plass til alle.

 Sony Xperia XA1

En telefon du ikke vil gi slipp på

Sony Xperia XA1 er akkurat så behagelig å holde i som man forventer at den skal være. Med en glatt, avrundet form føles den naturlig å holde i og enkel og behagelig å bruke. Telefonens 5ʺ skjerm går i full bredde og den slanke rammen er knapt nok synlig, noe som sørger for en helhetlig og fullkommen skjermopplevelse. Hvorfor gi slipp på en telefon som ligger så godt i hånden?

 Sony Xperia XA1

Kraften bak god design

Bak Sony XA1s lekre design skjuler det seg en rask og jevn brukeropplevelse takket være den strømbesparende prosessoren. Uansett om du foretrekker surfing på nett, underholdende videoer eller å spille spill på telefonen vil alt dette oppleves problemfritt slik at du ikke trenger å tenke på annet enn å la deg underholde. Med Smart-Clean funksjonen vil telefonen dessuten deaktivere apper som ikke er i bruk og optimalisere lagring og minne ved å tømme hurtigbufferen selv.

 Sony Xperia XA1

En varig glede

Med Sony Xperia XA1 skal du ikke måtte bekymre deg over lavt batterinivå. Med STAMINA-modus kan du forlenge batteritiden slik at du er tilkoblet gjennom hele dagen.

Telefonens Qnovo Adaptive Charging vil nemlig overvåke batteriforhold som temperatur og trykk. Dette brukes så for å justere ladestrømmen slik at du kan få lengst mulig varighet på din telefon.

Sist oppdatert: 31.03.2017 10:36:49