OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sony Xperia 10

Med smarttelefonen Sony Xperia 10 får du en underholdningsmaskin i toppklassen. Med et bredformat på 21:9, gjør den 6 tommers skjermen multitaskingen mer brukervennlig og film- og videopplevelsen enda bedre.
Sony Xperia 10 i forskjellige farger

Bredt format, men slankt design

Sony Xperia 10 kommer i et slankt design som passer perfekt i hånden din. Den 6 tommer store skjermen med 21:9-bredformat gir deg bedre oversikt og plass til å gjøre mer med mobilen din. Størrelsen sørger for at du enkelt kan multitaske og bruke to apper samtidig. Du kan se en YouTube-video, mens du f.eks. er på Facebook eller ha kartet oppe, mens du sjekker adressen i en melding. Side Sense og appstarteren sørger for at skjermen deles raskt og enkelt.

Person tar bilde av blomster med Sony Xperia 10

Kamera

Med de to kameraene på 13 MP og 5 MP kan du ta videoer og fotoer i samme format som brukes i film. Med Bokeh-funksjonen får bildene dine en eksepsjonell dybde. Etterpå kan du oppleve videoene dine, filmer og serier på mobilen i 21:9-formatet de er beregnet for å ses i.

Kvinne lytter til musikk med Sony Xperia 10

Høyttalere

Sony Xperia 10 gir deg ikke bare fine bilder, men også kvalitetslyd til film og musikk. Lyden kommer i høy oppløsning, og med DSEE HX og LDAC låter alle musikksporene lik originalinnspillingen. Med et batteri på 2870 mAh kan du høre på favorittmusikken din enda lengre.

Sony Xperia 10 Plus

Storebror Sony Xperia 10 Plus

Sammen med Sony Xperia 10 kommer også telefonen Sony Xperia 10 Plus. 10 Plus er litt større og har en 6,5” skjerm, men har det samme 21:9-bredformatet - som er perfekt til multitasking og videoer. De to kameraene på henholdsvis 12 MP og 8 MP har samme Bokeh-effekten som Xperia 10. Batteriet er også litt større med 3000 mAh.

Sony Xperia L3

Lillebror Sony Xperia L3

Er du ute etter en litt mindre telefon, har Sony også modellen for deg. Sony Xperia L3 har en skjerm på 5,7” i 18:9-format. Telefonen har et dobbelt hovedkamera på 13MP + 2 MP og Bokeh-funksjon på både hoved- og frontkamera. Selv om vi kaller Xperia L3 for lillebroren her, har den et større batteri enn de to andre på hele 3300 mAh.

Les mer om Elkjøps produkter: