OBS: det er for øyeblikket falske SMS-er i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Anbefalt av Tek

Sony XE93 - Den ultimate 4K HDR-TV-en

Sony XE93 gir deg det beste fra to verdener. Unike, elegante XE93 kombinerer et sylslankt design med bilder med et eksepsjonelt detaljnivå.
Kort og godt 4K HDR-TV på sitt ypperste.
 4K High Dynamic Range

Få verden på skjermen

Sony XE93 representerer kraft, ytelse og eleganse. Med HDR (High Dynamic Range), den nye standarden for bildekvalitet, får du en TV med sylskarpt øye for detaljer, et fantastisk fargeregister og et bredt kontrastnivå. Sony 4K HDR-TV forbedrer også bildekvaliteten ytterligere gjennom teknologier som 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS Display™.

Dette gjør bildene så virkelighetstro at naturen rundt deg nesten falmer til sammenligning. Nye 4K HDR Processor X1 Extreme har dessuten 40 % mer bildebehandlingskraft i sanntid enn forgjengeren, slik at alt du ser på oppskaleres til nær 4K HDR-kvalitet.

X-tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS™-skjerm

Eksepsjonell kontrast og levende farger

Med X-tended Dynamic Range™ PRO leverer Sony XE93 kontraster av absolutt toppkvalitet, slik at du får oppleve silkemyke solnedganger med rene, naturlige farger med større dybde og høyere lysstyrke. Med opptil ti ganger så høy kontrast som en tradisjonell LED-TV, gjør XE93 de mørke scenene mørkere og de lyse lysere.

Hva er TV-opplevelsen uten de intense, levende fargene? Sony XE93s Triluminos-skjerm setter en ny standard i denne disiplinen med et fargespekter som reproduserer alle nyanser med naturtro nøyaktighet.

Elkjøp er mer enn elektronikk

Vi jobber knallhardt for å være førstevalget ditt innen elektronikk, men det skal ikke bare handle om pris og produkt: Det skal handle om tillit. For oss handler det ikke bare om det som skjer før salget, men også om det som skjer etterpå. Elkjøp handler om mer enn elektronikk, det handler om deg.

Klargjøring og tilpasning av TV

Klargjøring og tilpasning av TV

En ny TV kan by på mange utfordringer i forhold til funksjoner og innstillinger. Med vår KNOWHOW-tjeneste får du hjelp til å ordne med innstillinger og oppdateringer slik at den nye TV-en din blir klar for å gi deg en optimal seeropplevelse.

Sist oppdatert: 15.03.2017 14:45:51