Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Trådløse hodetelefoner i 1000x-serien fra Sony

 Sonys 1000x-serie med trådløse hodetelefoner
1000x-serien fra Sony består av trådløse hodetelefoner i toppklassen i fargene sort og champagne. Du kan velge mellom ørepropper helt frie for ledninger, in-ear-hodetelefoner med nakkebøyle og around-ear hodetelefoner med støykansellering.

WF-1000X – helt trådløse hodetelefoner

WF-1000X sitter sikkert og behagelig i ørene, samtidig som de stenger støy fra omgivelsene ute. Hodetelefonene kommer med adaptiv lydkontroll som registrerer aktiviteten din automatisk, for eksempel at du går eller er om bord i et fly, og justerer innstillingene for omgivelseslyd deretter. WF-1000X har 3 timers batteritid, og du lader proppene i et etui når du ikke bruker dem.

1000XM2 – trådløse hodetelefoner

Sony 1000XM2 trådløse around-ear hodetelefoner er utstyrt med aktiv støykansellering slik at kan du lytte til musikk uforstyrret selv i bråkete omgivelser. Smart Listening-funksjonen registrerer automatisk aktiviteten din og tilpasser støykanselleringsnivået etter omgivelsene. Disse trådløse hodetelefonene har 30 timers batteritid med støykansellering og ytterligere 8 timer med funksjonen avslått.

WI1000X – trådløse hodetelefoner

Med Sony trådløse in-ear hodetelefoner WI1000X får du alltid optimal lydkvalitet ettersom de justerer støykanselleringen automatisk etter omgivelsene rundt deg. Hodetelefonene kommer med vibrerende nakkebøyle slik at du aldri går glipp av en samtale, og smart kabelbetjening som sørger for trygg oppbevaring av øreproppene når de ikke brukes. Dessuten har de en batteritid på 10 timer.

Sist oppdatert: 03.05.2018 14:32:27