Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Sonos i hele huset

Sonos One – stor lyd og klar for stemmestyring

De smarte Sonos One-høyttalerne har det rene designet og kvalitetslyden du forventer av et Sonos-produkt. I tillegg er de klare for stemmestyring, slik at du ikke trenger å løfte en finger for å skifte sang eller endre volumet. Hvis du ønsker stereolyd, så er det bare å plassere to Sonos One-høyttalere sammen i samme rom.

Her kan du lese mer om Sonos One.
 Bilde av Sonos One – hvit og sort

Sonos Beam.

Den smarte, kompakte lydplanken for TV-en.

Opplev fantastisk lyd når du strømmer musikk, ser på TV og film, lytter til podkaster og lydbøker, eller spiller videospill – og bruk stemmestyring til alt. Sonos Beam er bare 65 cm lang, så den vil ikke stikke utenfor kanten på møbler, skygge for TV-en eller dominere rommet.

 Sonos Beam passer perfekt under TV-en

Sonos - The Home Sound System.

Enkelt oppsett
Enkelt oppsett i et hvilket som helst rom.

Ingen kabler eller komplisert programmering. Bare trykk på Sonos-appen, så tar den seg av resten.

 Wi-Fi, ikke Bluetooth
Wi-Fi, ikke Bluetooth.

Musikken strømmes fra Wi-Fi-nettverket ditt, i stedet for fra telefonen. Det betyr at du slipper avbrytelser fra anrop, tekstmeldinger eller pushvarsler.

 Velg sang, velg rom
Velg sang, velg rom.

Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, samtidig. Eller spill én sang, perfekt synkronisert, i hele huset.

Smartere med tiden
Dess lengre eiertid, dess bedre.

Sonos-anlegget ditt blir smartere med hver programvareoppdatering. Nye tjenester blir lagt til, og nye funksjoner blir lansert. Kort sagt: Sonos-høyttaleren du kjøper i dag, blir enda bedre i morgen.

En høyttaler for ethvert rom.


Begynn i det små, eller sats stort. Det finnes Sonos-høyttalere for alle typer rom.

Sonos-høyttalere

PLAY:1

Smått er flott.

PLAY:1 er den minste høyttaleren til Sonos. Den passer perfekt i en bokhylle, på en benkeplate eller andre steder med begrenset plass. Slik at du kan nyte musikk med fantastisk lyd hvor som helst.

PLAY:3

Passer i ethvert rom.

PLAY:3 leverer en fyldigere, mer kraftig lyd enn PLAY:1. I tillegg til dypere bass. Dessuten kan den spille i stereo. Det gjør den til et perfekt valg for eksempel for soverommet, hjemmekontoret, garasjen eller kjellerstuen – kort sagt ethvert sted der du fortjener å spille musikk.

PLAY:5

Fantastisk lydkvalitet.

Tips til lydfrelste og musikkelskere: Velg en PLAY:5. Den er vår største høyttaler, og også den som gir best lyd. Enten du har et stort rom du vil fylle med musikk eller ganske enkelt har kresne ører og ønsker perfekt lyd – du får det du vil ha.

Hjemmekino for musikkelskere.


Nyt filmer og spill med lyd i kinokvalitet når TV-en er på. Og fantastisk musikk når den er av.

Kinolyd
PLAYBAR

Lydplanke for hjemmekino og høyttaler for strømming av musikk i én og samme enhet.

PLAYBAR leverer cinematisk lyd til filmer, TV-program, sportssendinger og spill – og dessuten kan den også strømme favorittmusikken din trådløst.

PLAYBASE

Fullverdig kinolyd for TV-er som står på et møbel eller stativ. Og i tillegg kan den strømme musikk.

Den slanke, lave utformingen glir elegant og nesten ubemerket under TV-skjermen. Likevel er den i stand til å forsterke lyden fra filmer, TV-programmer og spill, som i en stor kinosal.

SUB

Legg til dyp og dynamisk bass for alle typer Sonos-oppsett.

SUB sørger for at bassen blir dyp og dundrende, slik at de andre høyttalerne kan fokusere på mellomtoner og høye frekvenser. Forskjellen er ikke bare til å høre – den er til å føle.

 Wi-Fi, ikke Bluetooth
PLAYBAR eller PLAYBASE

En lydplanke eller lydbase fra Sonos forsterker opplevelsen av filmer, spill og TV-underholdning, ved å levere lyd med kinokvalitet fra 3-kanaler. Musikk og lydeffekter blir sendt både fra venstre og høyre, mens den midtre kanalen gjengir særdeles tydelig tale.

 Wi-Fi, ikke Bluetooth
PLAYBAR eller PLAYBASE + SUB

Dynamisk og detaljert bass gjør hjemmekinoopplevelsen enda mer fengslende. En SUB kombinert med PLAYBAR eller PLAYBASE vil få alle boom, krasj og drønn til virkelig å runge.

 Wi-Fi, ikke Bluetooth
PLAYBAR eller PLAYBASE + SUB + 2 PLAY:1-høyttalere

Her snakker vi om full surroundlyd. En total sonisk omsluttelse. Ved å kombinere SUB og PLAYBAR eller PLAYBASE med to PLAY:1-, PLAY:3-, eller PLAY:5-høyttalere, vil du bli kastet inn i handlingen – med levende soniske detaljer fra alle kanter.

Strøm med lydutstyr du allerede eier.


Kinolyd
CONNECT

Strøm musikk fra et hvilket som helst forsterket stereo- eller hjemmekinoanlegg, og styr det med Sonos-appen.

CONNECT:AMP

Du kan strømme musikk direkte til frittstående høyttalere du allerede har. Ingen forsterker er nødvendig.

Les mer om våre Sonos-produkter: