Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Smartere vaskemaskiner fra Siemens - med i-Dos og Home Connect

Siemens vaskemaskin og tørketrommel gjør klesvasken lettere og enklere for deg. Med funksjoner som automatisk såpedosering, app-styring og kjent kvalitet sørger Siemens hvitevarer for at du kan ta det med ro samtidig som jobben blir gjort.

Stop and add clothing Function: Legg til glemt tøy når som helst.

Av og til glemmer man et plagg når man har satt på en vask. Men nå kan du bare trykke på pauseknappen og legge det gjenglemte tøyet i maskinen når som helst. Vaskemaskinen justerer automatisk vannivået, slik at du kan åpne døren og legge til eller ta ut tøy - uansett størrelse på plagget. Nå er det slutt på at skitne enkeltsokker sniker seg unna. 

Du trenger bare å tanke opp med vaskemiddel en gang i måneden!

i-Dos tilpasser mengden vaskemiddel ned på millimeteren ved hjelp av integrerte sensorer som registrerer plaggenes materiale, hvor skitne de er og trommelens lastevolum, og doserer nøyaktig mengde vaskemiddel for et perfekt resultat hver gang. Du trenger bare å fylle tanken, og tenke på noe helt annet. 

Krise? Det fikser Siemens antiflekkprogram!

Siemens har utviklet verdens første antiFlekk-program som kan identifisere og fjerne de 16 vanskeligste flekktypene, inkludert gress, tomat og rødvin.  

Home Connect: Vask med mobil og nettbrett

Med Home Connect-appen kan du starte din WiFi-tilkoblede vaskemaskin akkurat når du vil, uansett hvor du er. Velg innstillinger, temperatur og program og kjør i gang vasken med et enkelt tastetrykk. Du kan når som helst kontrollere statusen på det aktuelle programmet, og i-Dos gir deg beskjed om når vasken er ferdig eller om du må fylle på med vaskemiddel.

Registrer din nye i-Dos innen 30.11 – få igjen 650 kroner!

Benytt sjansen nå og registrer din nye i-Dos-maskin på Bosch-home.no, og få hele 650 kroner tilbake, pluss nyheter og informasjon som gjør vaskeopplevelsen din enda bedre. Tilbudet gjelder frem til 29. oktober, men du kan registrere deg helt til 30. november!

Hvorfor er det viktig å dosere riktig mengde med vaskemiddel?

i-Dos dosering av vaskemiddel

Hvordan kan i-Dos dosere den optimale mengden vaskemiddel?

Vaskemaskinens smarte sensorer registrerer f.eks: mengde tøy, type tekstil og hvor skittent tøyet er, alt etter program, og på grunnlag av disse faktorer tilpasses mengden av flytende vaskemiddel. Vaskemaskinens sensorteknologi beskytter både tøyet og miljøet ved å dosere riktig, ikke for mye og ikke for lite.

i-Doseringsfack på en tvättmaskin

Automatisk dosering

Med automatisk dosering kan du spare både vann og vaskemiddel:

  • Spar opptil 7000 liter vann i året
  • - Spar opp til 12 liter vaskemiddel i året

Med Siemens i-Dos vaskemaskiner får du maksimalt resultat, bekvemmelighet og effektivitet.

i-Dos underdosering - bläckfläck

Konsekvenser ved underdosering

Visste du at underdosering kan føre til at hvitt tøy blir grålig og at flekkene "brennes" inn i tøyet? Dessuten vil fettpartikler bli værende i tøyet slik at den vonde lukten blir værende, selv om tøyet er rent. 

i-Dos överdosering - tvättmedel

Konsekvenser ved overdosering

Ved overdosering vil restene av vaskemiddelet bli værende i tøyet, og dette kan bidra til å forverre allergi og lede til irritasjon for personer med følsom hud. Dessuten kreves det mer skylling av tøyet, og dermed sløser man unødvendig med vann - som igjen er skadelig for miljøet.

13 995
 
Sammenlign
Vis produkt
Bestillingsvare. Sendes fra lager om 12 dager. 
  • 9 kg: Vask store mengder
  • 1600 o/min
  • Home Connect og i-Dos
Les mer om Siemens iQ800 vaskemaskin WMH6Y899DN

Sist oppdatert: 13.10.2016 12:44:01