Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Sea of Thieves - Vær en vaskekte pirat

Sea of Thieves er et spennende eventyr i en delt verden, full av pirater, uventede farer og uvurderlige skatter. Vær den piraten du alltid har drømt om å være, del eventyret med venner, og sett dine egne regler, roller og mål. Reis inn i en utrolig verden av urørte øyer og mytiske monstre. Uansett om du er på tokt i en gruppe eller alene, kommer du til å treffe på andre skuter, uten å vite om de seiles av venner eller fiender. Sea of Thieves er kun tilgjengelig på Xbox One.
Vær en vaskekte pirat

Vær en vaskekte pirat

Sea of Thieves gir deg den ultimate piratopplevelsen i alt fra seiling og sjøslag til utforsking og skattejakt - alt du trenger for å leve piratlivet og starte en ny legende. Spillet har ingen faste roller, slik at du har friheten til å møte verdenen og andre spiller slik du ønsker. På ferden mot å bli en piratlegende kommer du til å samle belønninger, bygge ryktet ditt og tilpasse skuten og karakteren din etter hvert som spillet pågår - enten alene eller med venner.

Unik flerspilleropplevelse

Opplev en innovativ flerspilleropplevelse i en delt verden. Sea of Thieves er bygget rundt at man samarbeider og jobber mot felles mål og belønninger. Begi deg ut på episke eventyr på jakt etter legendariske artefakter og begravde skatter, i en verden der hvert eneste seil på horisonten er et nytt mannskap. Gå inn i sjøslag med kanon, pistol og sverd, og jag etter fiendtlige skip gjennom dødelige stormer.

 Innovativ flerspilleropplevelse
 Fantastisk verden som utvikler seg

Fantastisk verden som utvikler seg

Spillet inviterer deg inn i en vakker verden med en unik stil. Sett kursen mot det åpne havet og utforsk nye områder, øde øyer og sunkne skuter. Dra på skattejakt basert på kart eller ved å løse gåter, samtidig som du må være forberedt på det uforutsette. Sea of Thieves leverer en verden som er i stadig utvikling gjennom tilbakemeldinger fra spillerne. Nye spillemåter dukker opp etter hvert som verdenen vokser og forandrer seg.

Eventyr på de syv hav i ekte 4K

Spill Sea of Thieves på Xbox One X og opplev en rik, fantastisk verden full av pirater, farer og utforskningstrang, det hele i 4K!

4K med Xbox One X

Sist oppdatert: 26.02.2018 12:08:31