Bestill før 18. desember for å få julegavene i tide! Les mer her>> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Utvid lagringsplassen på iPhone og iPad med SanDisk iXpand

Opplever du ofte at lagringsplassen på din iPhone eller iPad raskt blir fylt opp? Og at du i stede for å koble enheten til PC ender opp med å slette bilder og video som ligger lagret? Da er SanDisk iXpand™ noe for deg. Utvide lagringsplassen på en enkel og rask måte med inntil 64 GB.

SanDisk
SanDisk iXpandTM kommer med to slitesterke og fleksible tilkoblingsmuligheter, en USB-inngang og en Lighting-inngang. De to inngangene gjør det utrolig enkelt å overføre bilder og video mellom enheter. For å overføre data kan du enkelt koble SanDisk iXpand i en USB-inngang på PC-en din eller i en Lighting-inngang på din iPhone eller iPad. SanDisk iXpandTM er så liten, at du kan ha den med deg overalt.

SanDiskSanDisk iXpandTM gir deg en enkelt og rask måte å overføre bilder og video mellom iPhone, iPad, PC og Mac. Når du laster ned iXpand-appen blir bilder og videoer automatisk synkronisert fra kameraet når du kobler enheten til iPhonen eller iPaden. Dette er en meget tidsbesparende måte å overføre innhold på. SanDisk iXpandTM virker helt uten kabler, internettforbindelse eller skylagring. Hvis du ønsker en ekstra sikker overføring gir iXpand deg mulighet til å kryptere dine filer med passordbeskyttelse.

SanDiskSanDisk iXpandTM har rask overføringsrate og gir deg mulighet til å utvide minne på din iPhone eller iPad med inntil 64 GB ekstra lagringsplass. iXpand kommer i tre størrelser og du kan velge mellom 16, 32 eller 64 GB. Med SanDisk iXpandTM kan du ta mediebiblioteket med deg over alt og spille av videoer og musikk direkte på iPhonene eller iPaden uten å bruke nettforbindelse.

SanDisk
  • SanDisk iXpandTM er kompatibel med:
    • iPhone og iPad med Lightning-inngang samt iOS7.1 eller nyere
    • PC og Mac; Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac OS X v10.5+.
  • Kan tåle driftstemperaturer mellom 0 og 60 °C
  • Batteriet er forhåndsoppladet og klar til bruk
  • 2 års garanti

Sist oppdatert: 13.07.2015 13:57:20