Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung Galaxy S9 og S9+

Samsung Galaxy S9 og S9+ 

- telefonene med et nytenkende kamera

Samsung kommer nå med deres nyeste flaggskip innen smarttelefoner - Samsung Galaxy S9 og S9+. Begge telefonene kommer i 3 flotte farger - Midnight Black, Coral Blue og Lilac Purple. Samsung har tatt med seg det beste fra sine tidligere modeller, slik som Infinity Display, IP68-sertifisering (forseglet mot støv, tåler opphold i rent vann), fingeravtrykksscanner og en mengde forbedrede funksjoner pakket inn i et enda stiligere design.
 Bilde av Galaxy S9/S9+ og nettbrettet Galaxy Tab A 10.1

Tilbud: Få nettbrettet Galaxy Tab A 10.1 gratis

får du nettbrettet Galaxy Tab A 10.1 med på kjøpet når du kjøper en Galaxy S9 eller S9+ hos Elkjøp i perioden 30.11–20.12.2018.

Slik innløser du tilbudet:
1. Åpne Samsung Members-appen og logg på med din Samsung Account.
2. Klikk på tilbudet. Merk at det kan ta opptil tre dager før tilbudet vises i appen.
3. Fyll ut personopplysninger samt IMEI-nummer til din nye Galaxy S9 eller S9+, som du finner under innstillinger på telefonen eller på emballasjen.
4. Du mottar en bekreftelse på e-post, og din Tab A 10.1 vil bli sendt til adressen du har oppgitt.
5. Tilbudet må benyttes i Samsung Members-appen i perioden 30.11–31.12.2018.

 Galaxy S9+ Black

Kameramobilen

Med Samsung Galaxy S9/S9+ har Samsung skapt kameraet helt fra bunnen av og utfordret hva man kan forvente fra et kamera. Resultatet er et kamera med variabel blender, som tilpasser lysfølsomheten - akkurat slik som øyet. Dette gir deg større muligheter til å ta gode bilder uansett lysforhold.

 Galaxy S9+ Blue

Musikkmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ kommer med innebygde stereohøyttalere som er utviklet i samarbeid med AKG. Dermed kan du lytte til musikk sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Det følger også med et headset, kalibrert av AKG.

Galaxy S9+ Purple

Jobbmobilen

Samsung Galaxy S9/S9+ er jobbmobilen for deg som stiller høye krav til funksjon. Du vil oppleve en mobil med en kapasitet som gjør det mulig å arbeide direkte opp mot en skjerm og med et eksternt tastatur. Med en DeX-stasjon (selges separat) er det mulig å la PC-en bli hjemme og heller bruke din Galaxy S9/S9+ med en skjerm, tastatur og mus. Dermed kan du arbeide akkurat der du befinner deg.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Super slow-motion

Noen ganger flyr øyeblikkene altfor fort forbi, men med Samsung Galaxy S9 S9+ kan du ta opp i super slow-motion, med 960 bilder i sekundet (fps). Dermed fanger du hver minste detalj, selv det som ikke er synlig med det blotte øye.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Personlige emojis

Si det med en emoji. Ta en selfie og lag en animert emoji som ligner på deg. AR-emojien følger bevegelsene og ansiktsuttrykket ditt. Du kan sende den til vennene dine, og gjøre det mer moro å dele det du ønsker å fortelle dem.

Samsung Galaxy S9 og S9+

Økt sikkerhet

Når du ønsker låse opp telefonen din kan du - som med tidligere modeller - bruke fingeravtrykkleseren, som du finner plassert på baksiden, under kameraet. Nytt for S9 kan du også låse opp telefonen din med en kombinasjon av ansiktsgjenkjennelse og iris-skanning.