Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung vaskemaskin med QuickDrive

Samsung QuickDrive - like rent på halve tiden

Samsungs vaskemaskin med innovativ QuickDrive™- teknologi reduserer vasketiden med opptil 50% uten at det kommer på kompromiss med resultatet.
Samsung QuickDrive – din personlige vaskeekspert

Din personlige vaskeekspert

Samsungs vaskemaskiner med QuickDrive™ kan kobles opp med WiFi slik at du kan følge og styre vasken via en app på mobiltelefonen. I appen finner du Q-Rator som har flere smarte funksjoner som gjør vaskeprosessen enda enklere. "Laundry Recipe" fungerer som din personlige vaskeekspert og anbefaler det programmet som passer best til ditt tøy. ”Laundry Planner” lar deg stille inn når vasken skal gå slik at det passer best med din hverdag. ”HomeCare Wizard” sørger dessuten for at vaskemaskinen holder stand ved å identifisere eventuelle problemer og kjører eventuelle feilsøkningstjenester.

Samsung QuickDrive - perfekt resultat

Utmerket resultat – med minst mulig arbeid

Funksjonen Auto Optimal Wash benytter seg av 4 sensorer for å sikre et best mulig resultat. Sensorene måler mengde tøy og grad av møkk for å beregne den optimale mengden vann og vaskemiddel, som den selv tilfører helt automatisk. Mens vasken går kontrollerer dessuten sensorene hvor møkkete vannet er og tilsetter ved behov mer vaskemiddel eller forlenger skylleprogrammet.

Samsung QuickDrive gir nye vaskemuligheter

Legg inn klesplagg etter at programmet har startet

Med en av Samsungs vaskemaskiner med AddWash kan du enkelt legge inn plagg etter at vaskeprogrammet har startet. Sett programmet på pause og benytt deg av AddWash-døren for å legge inn tøyet før du starter vasken igjen. Du kan legge inn mer tøy så lenge AddWash-symbolet lyser.

Samsung QuickDrive – skånsom mot tøyet

Rent tøy med lavere temperaturer

Med ecobubble™-teknikken blandes vaskemiddelet med vann og luftbobler før det havner i trommelen. Det løser opp vaskemiddelet og skaper et skum som enklere trenger inn i tøyet. Du får et rent resultat med lavere temperaturer, og gir klærne en skånsom behandling.