Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold endrer selve forutsetningene for hva en mobiltelefon er og kan være. Ikke bare representerer den steget inn i en ny kategori – den bryter også barrierer for hva definisjonen på en kategori er.

Det er en mobil, men det er i høyeste grad også et nettbrett. Når Samsung Galaxy Fold er lukket, ligger den godt i hånden og gir enkel tilgang til funksjonene du vanligvis bruker. Når du åpner den, møtes du imidlertid av det innovative 7,3” store Infinity Flex-displayet og kan glede deg over enda større opplevelser. Fremtiden er her, og den åpner seg for deg.

Elkjøp er en av få butikker i Norge som selger Samsung Galaxy Fold, og den fins kun i begrenset antall. La fremtiden utfolde seg i hånden din på Elkjøp Glasmagasinet i Oslo eller bestill på nett.

24 000
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
På nettlager (50+)  
  • Brettbar og med to skjermer
  • Android 9.0 Pie med Samsung One UI
  • 16+12+12 MP bakkamera
Les mer om Samsung Galaxy Fold smarttelefon (cosmos black)
24 000
 
Sammenlign
Legg i handlevogn
 
  • Brettbar og med to skjermer
  • Android 9.0 Pie med Samsung One UI
  • 16+12+12 MP bakkamera
Les mer om Samsung Galaxy Fold smarttelefon (space silver)
Samsung Galaxy Fold på sort bakgrunn med teksten FOLD

Design

Fremtiden har tatt en helt ny form. Galaxy Fold er designet med fingerspisspresisjon og føyes sammen ved hjelp av et skjult hengsel med små tannhjul – noe som gir sømløs eleganse tvers igjennom. Skjermens kompakte, innovative polymerlag gjør den både fleksibel og holdbar, og vil sikre deg en stor skjermopplevelse hver gang du åpner den.

Ytelse

Ytelsen til Galaxy Fold røper at den er mer enn en mobil. Den har avansert maskinvare, intelligent ytelse, et kraftfullt dobbelbatteri, 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass – slik at du skal kunne gjøre enda mer og lagre alt du trenger.

Samsung Galaxy Fold og telefonens kameraer

Kamera

Galaxy Fold representerer et gjennombrudd for deg som ønsker å ta flotte bilder fra flere vinkler. Den har hele seks Pro-Grade-kameraer for å gi best mulige forutsetninger når du filmer og fotograferer – uansett om Galaxy Fold er lukket eller åpen. Det store Infinity Flex-displayet gjør det dessuten enda enklere å se hver detalj i bildene.

Samsung Galaxy Fold og app-kontinuitet

App-kontinuitet

Den utvendige og innvendige skjermen samarbeider sømløst gjennom appkontinuitet. Dermed blir det enkelt å forflytte seg mellom den innvendige og utvendige skjermen, helt uten forsinkelse.

Større opplevelse

Galaxy Fold er en smarttelefon med doble egenskaper. Det slanke designet og den brukervennlige utvendige skjermen gjør det like lett å ta en samtale som en selfie – men når du åpner telefonen, får du opplevelsen av et nettbrett. Fordyp deg i favorittserien din eller multitask på ordentlig: Med Galaxy Fold kan du bruke opptil tre apper samtidig.


Samsung Galaxy Fold

I esken

Du får ikke bare fremtidens telefon – du får tilbehør og tjenester som gjør alt enda bedre. Et slankt etui i aramidfiber, trådløse Galaxy Buds for alt du vil lytte til og Galaxy Fold Premier Service, som gir tilgang til support 24/7 med Fold Concierge. Skulle du være så uheldig å skade din Galaxy Fold, trenger du ikke å være redd – registrer telefonen innen 30 dager fra kjøp, så følger den kostnadsfrie forsikringen Samsung Care+ for Galaxy Fold med. Forsikringen dekker én reparasjon utført ved et av våre autoriserte Samsung-verksteder, i ett år fra kjøpsdato*. Alt du trenger å gjøre, er å registrere din Galaxy Fold på samsungcareplus.com innen 30 dager etter kjøp.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: