OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her > 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung Galaxy A80 og A70

Samsung Galaxy A er en serie mobiltelefoner fra Samsung, som gir deg mulighet til å få en mobil med virkelig høy ytelse, flott design og bra kamera – til en god pris. Både Samsung Galaxy A80 og A70 kommer med innovative kameraer, stor skjerm og lang batteritid. Telefonene ligner veldig mye på hverandre, men noen forskjeller finnes. Finn mobilen som passer best for deg.
Samsung Galaxy A80 bakside

Roterende trippelkamera, slik at du kan ta bilder fra alle vinkler

Samsung Galaxy A80 har et innovativt trippelkamera som kan roteres og gir deg helt nye muligheter til å filme og ta bilder. Samme kamera tar bilder i begge retninger, slik at du ikke behøver å gå på kompromiss med kvaliteten på selfiene dine. Det ene kameraet på 48 MP gir høy skarphet og lysfølsomhet, det andre kameraet sørger for vidvinkelopptak, slik at alle kan være med på bildet, og det tredje måler avstanden og gjør det bl.a. mulig å lage fantastiske dybdeeffekter og sikker ansiktsgjenkjennelse.

Samsung Galaxy A80 forside og bakside

Lengre tid mellom ladingene

En stor mobil krever mer strøm, som også betyr at du behøver et større batteri med lengre batteritid. Batteriet i Galaxy A80 er på 3700 mAh. Slår du strømsparingsmodus kan du få enda lengre batteritid. Med superrask lading kan Galaxy A80 lades opp fra tom til 50 % på ca. 30 min.

Samsung Galaxy A80 forside

Se alt på den store superAMOLED-skjermen

På Galaxy A80 går skjermen i realiteten helt ut til kantene, og den dekker hele 94 % av fronten. Ettersom frontkameraet ikke stjeler plass fra den store skjermen og lager et hakk, får du også en bedre visuell opplevelse. Baksiden er av robust 3D-glass, mens kantene er av metall. Dessuten er skjermen på 6,7 tommer stor nok til at du kan multitaske mellom flere apper samtidig. Fingeravtrykksleseren er innebygd i skjermen slik at kan åpne mobilen raskt og enkelt.

Samsung Galaxy A70 bakside

Trippelkamera gir nye kreative muligheter

Frontkameraet på 32 megapiksler kombinert med 5 MP dybdekamera og vidvinkelkamera på 123° gir fantastiske kreative muligheter. Nå kan du skape bilder med dybdefølelse og bredde, som er knivskarpe også i svakt lys. Med et selfie-kamera med meget høy oppløsning og lysfølsomhet kan du ta selfiene til et nytt nivå.

Samsung Galaxy A70 forside og bakside

Lengre tid mellom ladingene

Den store batterikapasiteten gir deg lengre tid til å bruke mobilen. Galaxy A70 har 4500 mAh, og muligheten for strømsparemodus gir deg enda mer tid. Galaxy A70 lades fra utladet til 50 % på ca. 30 minutter. Det betyr at du lader både raskere og sjeldnere.

Samsung Galaxy A70 forside

Fingeravtrykksleser i skjermen

Mobilens front og bakside er lagd i robust 3D-glass. De myke kantene gjør at den føles mindre og mer behagelig i hånden. Med en 6,7” skjerm som dekker 93,4 % av telefonens forside, og et kamera som tar lite plass, kan du se frem til herlige film- og bildeopplevelser. Dessuten er skjermen så stor at du kan multitaske mellom flere apper samtidig. Fingeravtrykksleseren er innebygd i skjermen slik at kan åpne mobilen raskt og enkelt.

Approved for Nordic operators - Samsung

Approved for Nordic operators

Dette stempelet sikrer at den aktuelle modellen av mobilen, nettbrettet eller andre produkter med SIM-kort er testet og verifisert av Samsung Electronics Nordic for de nordiske mobilnettene*.

*4G-produktenes funksjonalitet for 4G(LTE), samtaler over 4G (VoLTE) og samtaler over Wi-Fi (VoWiFi) kan være begrenset avhengig av hvilken modell som brukes, type abonnement og mobiloperatør. Vennligst kontakt din mobiloperatør for mer informasjon.

Kjøp Samsung Galaxy A70:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (5+)  
Telefon og Telenor Fleksi Betal nå 0 kr, 678 Abonnement 24 måneder
  
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet lagerdato 04.10.2019  
Telefon og Telenor Fleksi Betal nå 0 kr, 678 Abonnement 24 måneder
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
Telefon og Telenor Fleksi Betal nå 0 kr, 678 Abonnement 24 måneder
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
Telefon og Telenor Fleksi Betal nå 0 kr, 678 Abonnement 24 måneder
  
 

Les mer om Elkjøps produkter: