Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsungs kameratelefoner, Galaxy A9 og Galaxy A7

Samsung har lagt alle krefter i kameraene på de nyeste modellene, Samsung Galaxy A7 og A9. Galaxy A7 imponerer med sitt trippelkamera, mens storebroren, Galaxy A9, har verdens første quad-kamera. Kameraene samarbeider for å gi dybde, skarphet, vidvinkel, zoom og lys til dine bilder. Les mer om begge modellene her.
 Samsung Galaxy A9

Verdens første mobil med quad-kamera

Du kjenner nok til telefoner med to og tre kameraer, men nå kommer verdens første med fire kameraer, Samsung Galaxy A9. Fire kameraer med hver sin funksjon, som sammen gir deg mulighet til å ta best mulig bilder. Hovedkameraet har autofokus og 24 MP med f/1,7 blendeåpning, slik at dine bilder blir skarpe i dårlig belysning. Nummer to har et 5 MP-kamera, som gir bildene dine mer dybde. Det tredje kameraet har en ultravidvinkellinse som dekker hele 120°, det samme som et menneskelig øye kan se. Det fjerde og siste kamerat er på 10 MP og lar deg komme tett inn på dine motiver med en telefotolinse og 2x optisk zoom.

 Samsung Galaxy A9

Superskarpe selfies

Selv om bakkameraene på Samsung Galaxy A9 er revolusjonerende, så skal vi glemme frontkameraet. Med hele 24 MP sørger det for du får ekstra skarpe selfies. Her finnes det også en lignende algoritme, som gjør at den fanger mer lys. Dette fungerer ved å slå sammen fire piksler til en større piksel, mens den fanger mer lys i prosessen. Alle bildene kan du se på den flotte Infinity Display FDH+ sAMOLED-skjermen, som viser alt i skarpe detaljer.

 Samsung Galaxy A9

Mye plass og kraftig batteri

Når du tar mange fine bilder skal du selvfølgelig ha plass til de også. Det får du med Samsung Galaxy A9. Telefonen har 128 GB lagringsplass og mulighet for å utvide med et Micro SD-kort med opptil 512 GB. I tillegg har du et kraftig batteri på 3800 mAh og med mulighet for hurtiglading. På denne måten kan du ta bilder dagen lang og ikke bekymre deg for å gå tom for strøm.

Samsung Galaxy A7 - Fang mer med det nye triplekameraet

Ditt bilde av verden vil forandres for alltid med den nye smarttelefonen Samsung Galaxy A7. Med det tredoble kameraet kan du ta kreative bilder som aldri før - med vidvinkel, skarphet og høyt detaljnivå, uansett tid på døgnet. Telefonen er designet med tanke på at den skal ligge godt i hånden, både med hensyn til materialvalg og ikke minst den nydesignede fingeravtrykkleseren på siden av mobilen.

 Samsung Galaxy A7 gull

Tredobbelt kamera - tre ganger så godt

Det tredobbelte hovedkameraet i Samsung Galaxy A7 gir deg fantastiske muligheter. Et av kameraene leverer vidvinkel, ett registrerer svakt lys, og det tredje gir deg skarphet ned til den minste detalj. Sammen gir kameraene deg helt nye muligheter for å fange alt du ser. Med selfiekameraet på hele 24 megapiksler kan du også endre hvordan verden ser deg. Du kan også få hjelp av intelligente kamerafunksjoner som optimerer lys- og fargegjengivelsen.

 Samsung Galaxy A7 sort

Rikelig med plass

Heldigvis er det også plass til massevis av bilder i Samsung Galaxy A7. Det interne minnet på 64 GB kan suppleres med eksternt Micro SD-minnekort på opptil 512 GB (selges separat). Bildene kan du nyte på Super AMOLED-skjermen i Full HD. Samsungs karakteristiske Infinity Display, der skjermen strekker seg fra kant til kant, gjør at du får enda mer ut av opplevelsen din.

 Samsung Galaxy A7 blå

Nydesignet fingeravtrykkleser

Samsung har plassert fingeravtrykkleseren på siden av Galaxy A7, som er praktisk og nytenkende. I kombinasjon med det tynne designet i 2.5D-glass gjør dette at telefonen ligger godt i hånden. Når du skal lytte til favorittlåtene dine eller se en skikkelig god serie kan du lett koble til hodetelefonene dine via 3,5 mm mini-jack-tilkoblingen og nyte en 360-graders lydopplevelse med Dolby Atmos Surround Sound. A7 er tilgjengelig i tre flotte farger: sort, blå og gull.

Kjøp Samsung Galaxy A9 eller A7 her:

Ingen produkter er tilgjenglig

Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (100+)  
Telefon og Telia X Betal nå 0 kr, 888 Abonnement 24 måneder
  
 
Sammenlign
Vis produkt
På nettlager (50+)  
Telefon og Telia X Betal nå 0 kr, 888 Abonnement 24 måneder
  
 
 
  • 6,3" Full HD+ sAMOLED-skjerm
  • Android 8.0 Oreo
  • 24 MP quad-kamera
  
 
Sammenlign
Utsolgt på nettlager
Telefon og Mobil 6GB Betal nå 2 190 kr, 299 Abonnement 0 måneder
  
 
Sammenlign
Utsolgt på nettlager
Utgått produkt 
  • 6" HD+ sAMOLED Infinity-skjerm
  • Android 8.0 Oreo
  • 24 MP trippelt hovedkamera
  
 
 
  • 6" HD+ sAMOLED Infinity-skjerm
  • Android 8.0 Oreo
  • 24 MP trippelt hovedkamera