Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Folk som trener i et rom

Restituer raskere med disse produktene

Enten man løper, sykler eller trener styrke er trening tøft for kroppen. Når man trener hardt får musklene nemlig mikroskopiske skader som må bygges opp igjen med hvile og tilførsel av energi. Det beste slitne muskler kan få er derfor litt etterlengtet pleie, gjerne i form av massasje. Massasjen får blodet til å flyte raskere gjennom musklene, og fjerner samtidig avfallsstoffer.

På denne siden finner du en rekke produkter som alle kan bidra til raskere restitusjon slik at du kan få enda mer ut av treningen.
Hypervolt

Hypervolt

Hypervolt er perfekt for deg som ønsker økt mobilitet og raskere restitusjon. Massasjepistolen kombinerer kraft, presentasjon og variasjon, og du vil kjenne hvordan kroppen sakte men sikkert føles mer uthvilt som et resultat av den dyptgående vibrasjonsmassasjen. Bruk de ulike hodene til å fokusere på ulike muskelgrupper og tilpass behandlingen etter eget ønske.

Z Roller

Z Roller

Z Roller er perfekt for slitne ben og føtter. Den gir deg en dyp sportsmassasje for rask restitusjon, samtidig som den er ideell for blod- og lymfesirkulasjonen. Z Roller er først og fremst laget for massasje under føttene, leggene og på hamstring og den praktiske størrelsen gjør den enkel å ta med seg, perfekt om man for eksempel konkurrerer.

Vyper 2.0

Vyper 2.0

Vyper 2.0 er en vibrerende massasjerulle som gir deg enkel tilgang på massasje. Massasjerullen er perfekt for økt blodsirkulasjon og restitusjon, samtidig er den også velegnet før trening for å løse opp musklene.

PowerDot

PowerDot

Muskelstimulatoren PowerDot styres enkelt fra telefonen og kan bidra til økt muskelstyrke, så vel som raskere restitusjon. PowerDots er også ypperlig for rehabilitering etter skade, eller om man ønsker å bli kvitt spenninger i kroppen.

Hypersphere

Hypersphere

Ønsker du å fokusere på enkelte muskelgrupper og triggerpunktsbehandling er Hypersphere perfekt. Den vibrerende ballen går dypere og raskere inn i muskelen, slik at man får enn mer komplett behandling enn med vanlige massasjeballer.

Les mer om Elkjøps produkter: