Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Dame som får support over telefon

RemoteFix: Enkel og rask support

Lei av å fikse dataproblemer du ikke skjønner noe av? Med tjenesten RemoteFix ringer du en ekspert som kobler seg til mobilen, nettbrettet eller PC-en din, og hjelper deg der og da. Alt skjer mens du snakker med serviceteknikeren på telefon. Du har full kontroll og ser alt som skjer, på din egen skjerm.
Mann som hjelper en kunde via Remotefix

Slik virker det i praksis

Du ringer oss og får snakke med en ekspert som ber deg åpne RemoteFix på din enhet og gir deg en sekssifret kode du må skrive inn. I samme øyeblikk vil ditt skjermbilde dukke opp i PC-en til serviceteknikeren og vedkommende kan nå vise deg hva du skal gjøre ved å peke på skjermen din, eller overta kontrollen over enheten og løse problemene.

Denne formen for support blir stadig vanligere i store bedrifter, som vet hvor mye tid og ressurser som kastes bort ved at ansatte prøver å løse dataproblemer selv, for ikke å snakke om risikoen om noe går feil.

Mann som får hjelp via Remotefix

Sikkerhet i høysetet

All kommunikasjonen skjer via Internett og benytter den samme avanserte krypteringen som bankene bruker. Servicen utføres kun av autorisert personale, som er ilagt full taushetsplikt. De kan bare utføre slike tjenester mens de sitter i våre lokaler. Alt overvåkes og kontrolleres strengt av Elkjøp.

Du ser tydelig at noen er koblet til maskinen din. Når sesjonen avsluttes, er det umulig for noen å koble seg til igjen uten en ny kode, som må skrives inn på din enhet.

Dame I butikk som får hjelp med Remotefix

RemoteFix ser flere problemer enn du oppdager selv

Service-teknikeren får via RemoteFix-systemet mer informasjon enn hva du som en vanlig PC-bruker vil kunne finne. Om det for eksempel gjelder mobilen din, vil vedkommende umiddelbart se hvor ladet batteriet er, hvilken temperatur enheten har, hvor mye lagringsplass og RAM som benyttes. Teknikeren vil derfor raskt kunne finne løsninger. Svært mange problemer med mobiler, PC-er og nettbrett er knyttet til programvare, og er derfor ofte mulig å løse der og da.

Operatøren har også andre verktøy tilgjengelig, som for eksempel kan benyttes til å optimalisere batteriet ditt.

Mann som hjelper til med Remotefix

Kan kjøpes separat

RemoteFix inngår i alle supportavtaler, men du kan også kjøpe RemoteFix separat. Mobilen eller PC-en trenger med andre ord ikke være ny, og den trenger heller ikke være kjøpt hos Elkjøp.

Hvor kan RemoteFix benyttes?

RemoteFix kan benyttes på alle smarttelefoner, på PC, nettbrett og Chromebook. Den lille applikasjonen som må installeres på din enhet, kan også overføres til deg ved hjelp av en lenke som vi sender deg på SMS.

For å starte supporten via RemoteFix vil du bli bedt om å gå inn på RemoteFix login-siden.

Les mer om Elkjøps produkter: