Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

PlayLink – til PlayStation 4

Opplev en helt ny måte å spille på med PlayLink til PlayStation 4. Alt du trenger er en mobil, PlayStation 4 og en TV. All in. Play On.

Hva er PlayLink?

PlayLink er laget for at man skal kunne samles rundt TV-en når man spiller, og er en eksklusiv samling med spill som kan kontrolleres med en smarttelefon eller et nettbrett. Alle titlene er enkle å både lære seg, samt å spille – slik at alle kan være med ved bruk av egne enheter. Allerede nå finner man spill som That’s You!, Singstar Celebration og Knowledge is Power blant titlene, og flere er ventet i nærmeste fremtid.

Hvordan fungerer PlayLink?

Hvert PlayLink-spill har en tilhørende app for iOS eller Android-enheter. Når hvert spill har en individuell app sparer man både lagringsplass og mengde data man bruker ved nedlastning. Når appen er lastet ned må man sørge for å være på samme nettverk som PS4-enheten, for så å følge instruksjonene som dukker opp på skjermen. Man kan også bruke PS4 som et WiFi-hotspot og koble seg direkte til den.

PlayLink

That’s You!

Velkommen til en irrelevant festquiz der du og opptil fem venner eller familiemedlemmer skal finne ut hva dere egentlig synes om hverandre. Med TV-en, PS4-systemet og et nettbrett eller en smarttelefon skal dere svare på over 1000 morsomme spørsmål, delta i utfordrende tegneutfordriger, ta seflier til fotoutfordringer og mye mer. Jo bedre du kjenner de andre spillerne, desto flere poeng får du.

Med emner om alt fra skole til fritid må du forberede deg på å markere deg i spillet.

PlayLink

Singstar Celebration

Gjør smarttelefonen til en mikrofon, samle vennene dine, og syng de største hitsene – i dette PS4-eksklusive spillet fra PlayLink-serien handler det om å synge til over 30 populære popklassikere. Spill en rekke morsomme festmodi for opptil åtte spillere som gjør alle kvelder til en fest. Uansett om du synger en duett med en partner eller tar opp fremføringen din med PlayStation Camera og laster den opp til onlinesamfunnet, er SingStar Celebration den perfekte måten å slippe løs popstjernen i deg på.

PlayLink

Knowledge is Power

Vis at du er kunnskapskongen i et forrykende, eksklusivt PS4-spill i den stadig voksende PlayLink-serien. Glem de trådløse DUALSHOCK 4-kontrollerne, bare finn frem telefonen, velg mellom de forskjellige deltakerne, og gå inn i kunnskapspyramiden, der du og opptil fem venner svarer på et utvalg spørsmål i et ellevilt løp mot toppen. Med utfordringer på berøringsskjermen, muligheten til å konspirere med andre deltakere for å knekke rivalene og en intens storfinale som går på tid, gjelder det å holde fokus for å gå seirende ut.

PlayLink

Hidden Agenda

Klarer du å være rolig i jakten på den beryktede «Trapper»-morderen? Bruk din mobile enhet til å ta vriene avgjørelser som påvirker hvordan historien utfolder seg i dette PS4-eksklusive krim-spillet fra PlayLink-serien. Og med utvikleren av Until Dawn, Supermassive Games, bak det hele, så vet du aldri hva som venter bak neste mørke og skumle hjørne. Dette gysende mysteriet har en vri på lur fra begynnelsen av: Bring med deg opptil fem venner i spillet og alle vil få sitt eget mål å jobbe opp mot.

Les mer om Elkjøps produkter:

Sist oppdatert: 27.12.2017 10:35:59