Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Philips OLED awards 2017
LOB

OLED og Ambilight: En perfekt kombinasjon

Philips egen Ambilight-teknologi gir en ekstra dimensjon til TV-bildene ingen andre kan levere. Egne lys på baksiden av TV-en speiler fargespekteret i det du ser på veggen bak TV-en og skaper en unik seeropplevelse. Bildet fyller rommet og gjør at du ser alle detaljer, opplever kontrastene og fargene sterkere og gjør det mer behagelig å se på.

Med Android-programvare vil du også utvide mulighetene for hva du ser, og når du ser det. Strøm filmer, tv-serier, spill eller lytt til musikk. Med Philips OLED-TV er mulighetene mange - og fargerike.

Årets beste OLED-kjøp

EISA Award kåret denne TV-en til Årets Beste OLED-kjøp 2017-2018 og begrunner det nettopp med de sterke fargene, det mørke sorte og de sylskapre kontrastene. Dette er en TV som utmerker seg i et sterkt voksende OLED-marked både på kvalitet og pris og til sammen gjør dette denne TV-en til årets beste kjøp.

Energimerke Datablad
16 990
 
Sammenlign
Vis produkt
Bekreftet 30.01.2018  
  • 55'' OLED Smart-TV
  • 4K UHD, HDR Perfect
  • 3-sidig Ambilight, 9002-serien
Les mer om Philips 55'' OLED 4K UHD Smart-TV 55POS9002
 Philips Oled

Philips OLED -Fargerik perfeksjonisme

Philips OLED-TV er neste generasjon TV og en visuell fryd for øynene. Med OLED skaper hver eneste piksel sin egen farge og sitt eget lys. Når de er slått av er de helt sorte. Med dypere svarttoner blir både farge og kontrast bedre, slik at du vil oppleve det reneste og mest realistiske bildet du noen gang har sett på en Philips TV.

Philips OLED-TV har i tillegg en utrolig jevnhet og naturlig bildeflyt, slik at selv de mest ekstravagante handlingene oppleves med fokus på hver eneste detalj. Opplev nervepirrende action, rørende kjærlighet eller hverdagslig humor – på en helt ny måte.

 Philips OLED

OLED og Ambilight: En perfekt kombinasjon

Med denne TV-en blir ikke bare fargeopplevelsen på TV-en ultimat. Med Ambilight-teknologien fra Philips vil fargespekteret dras ut i rommet og trekke deg enda dypere inn i TV-opplevelsen. Se fargene krype seg oppover vegger og tak, la deg rive med i en imponerende TV-opplevelse.

Med Android-programvare vil du også utvide mulighetene for hva du ser, og når du ser det. Strøm filmer, tv-serier, spill eller lytt til musikk. Med Philips OLED-TV er mulighetene mange og fargerike.


Beste OLED-TV - EISA 2017-18! Denne Philips-modellen ble kåret til det beste OLED-TV-kjøpet i EISA Awards 2017-18.