OBS: det er for øyeblikket falske e-mailer i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Epoq - finn ditt nye drømmekjøkken!

Kjøkkenet har i løpet av de siste årene fått en sentral plass i hjemmet og er husets hjerte. Kjøkkenet brukes ikke lenger kun til matlaging, det er i dag et sted der man inviterer med seg venner og familie. Derfor er både funksjon og design viktig. Vi i Elkjøp er opptatt av å skape gode opplevelser i hjemmet og er stolte av å kunne tilby kjøkken fra Epoq i våre butikker.
Om du ikke kjenner til Epoq, så kan vi fortelle at Epoq har siden oppstarten i Göteborg i Sverige i 2004 laget moderne kjøkken i skandinavisk design. Med et Epoq-kjøkken er mulighetene mange og utvalget stort. Om du senere vil fornye kjøkkenet kan du enkelt bytte innredning, dører og benkeplater etter ønske og trender.

Å velge riktige hvitevarer til kjøkkenet er selvfølgelig også viktig. Ønsker du integrerte hvitevarer tilpasset ditt Epoq-kjøkken eller frittstående løsninger? Hos Elkjøp kan du velge blant et bredt sortiment av velkjente merkevarer - til kanskje markedets beste priser.

For at du som kunde skal føle deg trygg gir Epoq deg 25 års funksjonsgaranti på ditt nye kjøkken. Ved at du selv hjelper til med en del av planleggingen, og tar i bruk Epoqs tegneverktøy, kan vi holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Velger du å kjøpe kjøkken fra Epoq, kan du være trygg på at du får et moderne kjøkken av topp kvalitet uten å betale for mye. Du kan velge å montere ditt nye Epoq kjøkken selv eller få kjøkkenet ferdigmontert.

Om du har lyst til å vite mer om hvilke muligheter som finnes, så kan du bestille time hos en av våre kjøkkenselgere og få hjelp med å finne ditt nye drømmekjøkken!
Kjøkken hovedside

Kjøkken hovedside

Gå til Epoq-kjøkken hovedsiden på elkjop.no Se mer ...

Bestill gratis tegnetime

Bestill gratis tegnetime

Epoqs kjøkken-konsulenter hjelper deg med tips og ideer, og kontrollerer at kjøkkenet ditt blir funksjonelt. Se mer ...