Slik kan falske sms og eposter lure deg! Les mer her >> 

Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Dette er Elkjøp

Vi er en av Nordens største forhandlere av elektronikk. Eventyret om Elkjøp startet i Norge med 33 handlere i 1962. Siden da har vi vokst til å bli mer enn 13.000 engasjerte mennesker over hele Norden. Finn ut mer om hvordan Elkjøp fungerer og hvordan du kan komme i kontakt med oss.
Dette er Elkjøp
 Om oss

Jobb og karriere

"Vi skal ha det gøy", sier vår kulturplakat. Og det har vi! Hverdagen som elkjøper byr på sterk bedriftskultur, stor innsatsvilje og hardt arbeid. Vi er opptatt av å ta vare på hverandre som kolleger og dyrke talentene våre. Vi har en egen skole og bruker rundt 50 millioner kroner på opplæring årlig.

Jobb og karriere

Vi elsker teknologi

Elkjøpere er nok over gjennomsnittelig interesserte i teknologi. Vi har tusenvis av produkter i butikkene våre, egne messer, opplæring med de store leverandørene, tester alt av dingser - og elsker nyutvikling. Vi deler gjerne denne kunnskapen! Finn de perfekte løsningene for akkurat deg sammen med oss.

Vi elsker teknologi!

Miljø og samfunn

Elkjøp engasjerer seg i mer enn å selge varer. Vi er blant annet stolte av å samarbeide med dyktige aktører som Røde Kors og GreeNudge. I alt fra reklameproduksjon til transport er målet å bruke de grønneste løsningene. Hos oss kan du levere elektronikkavfall: Vi samler inn og resirkulerer 100 000 tonn årlig.

Miljø og samfunn

Kontakt og presseinformasjon

Kundeservice

Kundesenteret vårt kan hjelpe deg med det meste som er relatert til Elkjøp. Bruk vår kundeservice-portal, ring på 815 32 000, ta kontakt på chat eller bruk vår Facebook-sideHar du andre spørsmål eller ærend kan du kontakte vårt hovedkontor.

Telefonnummer hovedkontor

Ring (+47) 679 26 500.

Besøksadresse hovedkontor

Solheimveien 6, 1473 Lørenskog.

Selge produkter

Dersom du ønsker å selge produkter i butikkene våre kan du kontakte innkjøpsavdelingen på e-post grossist@elkjop.no.

Bli franchisetaker

Dersom du ønsker å bli franchisetaker kan du ta kontakt med leder for franchisevarehus Frank Rune Røvde på e-post frank.rune.rovde@elkjop.no.

Elkjøps presserom

Her finner du våre pressekontakter og siste nytt fra Elkjøp.

Kontakt oss

Sist oppdatert: 09.01.2017 15:02:08

Merke

Selgere

Søkeordforslag

 

Butikkinformasjon

Kampanjer og artikler