Logo Elkjøp
Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
LG Oled

Fullkommenhet som ingen andre TV-er kan matche med LG Oled

LGs smart-TV med OLED og 4K er utstyrt med OLED HDR. Her får du den beste bildekvaliteten man kan tenke seg, banebrytende slank utførelse med ultratynn OLED-skjerm limt på en gjennomsiktig glassplate og innebygd lydplanke fra harman/kardon® med plettfri og kraftig lyd. Det hele gir deg en seeropplevelse som ingen andre TV-er kan matche.

Møt fremtidens TV med Oled B6 og C6

LGs OLED-TV med OLED HDR har full støtte for Dolby Vision og er tildelt Ultra HD Premium-merking. Her får du med deg samtlige detaljer i både mørke og lyse områder av bildet. Selvtennende piksler sørger for perfekt gjengivelse av svart og gir liv til milliarder av perfekte farger. Den nyskapende teknologien i LGs OLED-TV åpner også muligheter for syltynn design. Skjermen har ikke bakgrunnsbelysning, og dermed kan tykkelsen reduseres på innovativt vis. TV-en er ekstremt tynn og leveres med et svart stativ som lar den "sveve". Med Full Cinema Screen blir de synlige rammene på alle fire sider redusert til et minimum, og seeren får en opplevelse som minner om kino. Smart-TV-en med webOS 3.0 er både svært enkel og morsom å bruke. Utsøkt lyd fra harman/kardon® løfter den flotte TV-opplevelsen enda et hakk.

 Møt fremtidens TV
Elegant og slank oled-TV

En helhetelig TV-opplevelse med Oled E6 og G6

OLED 4K-TV fra LG med banebrytende, ultratynn OLED-skjerm på bare 2,57 mm. Skjermen er limt på en gjennomsiktig glassplate, noe som gir TV-en en vakker utforming som matcher den gode bildekvaliteten. OLED HDR, med full støtte for Dolby Vision og tildelt Ultra HD Premium-merking viser samtlige detaljer i både mørke og lyse områder av bildet. Selvtennende piksler sørger for perfekt gjengivelse av svart og gir liv til milliarder av perfekte farger. Smart-TV-en med webOS 3.0 er enkel og morsom å bruke og gir seeren en helhetlig TV-opplevelse. OLED-TV-en hviler på et utsøkt elegant og smalt stativ. Stativet har innebygd lydplanke som retter lyden forover slik at du i alle scener kan nyte kraftig, men feilfri 80 W-lyd designet av harman/kardon.

Hva er OLED?

OLED er en forkortelse for Organic Light-Emitting Diode og består av tusenvis av organiske lysdioder. En OLED-piksel består av tre lysdioder med hovedfargene rød, grønn og blå. En OLED-skjerm kan derfor produsere lys i hver enkelt piksel og i hver sin farge. Med millioner av fargenyanser gir dette en mer nøyaktig fargegjengivelse. I teorien er kontrastnivået uendelig ettersom hver piksel kan slukkes fullstendig når det er behov for det. Lysstyrken er på nivå med LED LCD-TV, men sortnivået er mørkere enn selv de beste plasmaskjermene. OLED gir i tillegg raskere oppdatering og respons av fargene for en mer jevn bevegelse i bilde.

Hva er Oled?